Fashion

Tasker 2014 til damer – DKNY, Adax, Dunlop, Decadent og Tiger of Sweden

By  | 

Ikke to håndtasker er ens og ikke to tasker udstråler det samme – hvis nogen ved noget om det, så er det os kvinder! Vi har alle forskellige tasker, og vi vælger hvilken en at bruge baseret på en række faktorer, det være sig vores humør, outfit  eller hvor meget vi gerne vil have med os. Håndtasker kommer i en bred vifte af faconer og størrelser, og de ​​nyeste tendenser er altid lige rundt om hjørnet. Der er så mange smukke tasker at vælge imellem, hvordan skulle vi kun kunne vælge én? Håndtasker har mange anvendelsesmuligheder. Nogle af dem er basic, små ​​og de er bedre til formelle begivenheder, hvor alt, hvad vi har brug for er vores kort, nogle penge, og måske en smule make-up. Til dage på stranden har vi brug for en meget større taske, hvor der kan være plads til næsten alt i, fra håndklæder til badetøj og meget mere. Den rette håndtaske kan få selv simple gøremål til at ligne vi kører catwalken.

Moden er altid under forandring, og derfor er vores tasker det også. Mens en stor håndtaske kan være populær i lang tid, kan det nemt skifte til at man skal bærer rundt på en mere praktisk af slagsen. Forskellige farver, kombinationer og tekstiler kan kombineres på utallige måder, hvilket betyder, at vi kan finde vores nye favorit taske pludselig og uden var klar over det i forvejen. Lad os være ærlige: vi ville være fortabte uden vores tasker, så det er vigtigt at sørge for hele tiden at bruge den rigtige. Holdbarhed, mode og størrelse skal være af højeste prioritet. Mange gange føles det som om hele vores liv er gemt væk i de tasker, så det er afgørende at have den rigtige ( eller for mange af os – DE rigtige) og fra det rigtige mærke. Kvalitet kan gøre HELE forskellen. Her hos DagensMode har vi fundet nogle hotte modeller frem til jer, med links til forhandlere med gode priser PT – dive in girls!

En guide til udsalg på dame tasker 2014

Se alle DKNY taskerne her →

DKNY tasker 2014

Donna Karan New York, mere populært kaldet DKNY, blev grundlagt i 1984. Navnet DKNY tasker, fortæller dig hvilken slags storby-vibe du udstråler med en dametaske fra DKNY: En New Yorker stil med høj tempo og en attitude, der vil blive bemærket. Med et smart poleret look er en DYNY taske perfekt til at tilføre et professionel flair til fritid og arbejdsdag. Mærket er kendt for at omdefinere 9 til 17 outfittet. DKNY er kendt for at producere holdbare tasker, der holder i årevis, og betragtes som en god værdi til prisen. Mærket har mange tasker i Danmark, der kommer i et flot udvalg af stilarter og farver anno 2014. Hver håndtaske har et karakteristisk udseende, der enten kan dresse op eller ned.

Denne tekstil og læder taske fra DKNY kan købes i enten rød eller sort. Prikkerne på tekstilet er iøjnefaldende, legende, men strimler af læder på begge sider giver en nødvendig pause i mønsteret så det ikke bliver for overvældende.

Den har form af et afrundet rektangel og er størrelsen er mellemstor, hvilket gør den perfekt til enhver lejlighed. Den har en rummelig interiør, der giver dig mulighed for at medbringe de fleste af dine must-haves. Lynlåsen er omfangsrig og stærk, så man bekymrer sig ikke om noget ved et uheld skulle falde ud .

Tasken er ikke bare en perfekt størrelse til dit daglige behov, men kan også fungere som en effektiv “over-night” taske, så du kan skifte mellem arbejde og fornøjelse problemfrit. DKNY tasken er lige nu på tilbud hos Zalando og kan fås til halv pris – det er billigt!

Med DKNY genkendelige professionelt udseende, er her en større dametaske, der har utallige  anvendelsesmuligheder lige fra dagligvarer, shopping, strand dage, eller rejser og stadig ser fashionable ud. Du behøver ikke at gå på kompromis med stil for effektivitet. Denne læder taske er tilgængelig både i orange og sort, som begge synes energigivende og iøjnefaldende. Den orange taske er en meget fin sommer farve og vil supplere godt med en flirtende nederdel og et par åbne kilehæle. Som de fleste DKNY tasker, har også denne håndtaske en imponerende tekstil og rummelige interiør til hvad du har brug for at bære rundt med dig. Der er ingen fare for dine ting falder ud af den smarte åbning, da den også har en magnetisk lukning til at sikre dine ejendele. Tørklæde sløjfen på forsiden af tasken giver et livligt touch, som med sikkerhed fanger opmærksomhed. Find tasken online hos forhandleren Zalando til en god pris. Der finder du også flere nyheder fra DKNYs tasker og nyeste kollektioner.

Uanset om vi snakker arbejde eller leg, DKNY (USA) leverer på sin polerede New York vision, med disse fremragende håndtasker, der er attraktive, men aldrig for travlt med design. De er perfekte til personer, der ønsker en holdbar men samtidig smart håndtaske, der ikke vil tømme bankkontoen.

Dunlop taske i farverne sort med grå model DUN STAR med stjerner tilbud

Se alle Dunlop taskerne her →

Dunlop tasker 2014

I modsætning til de Adax håndtaskers mission om enkelhed, appellerer Dunlop til kvinden, der kan lide mønstre. Dunlop forsøger at skabe tasker, der kan bæres igen og igen med forskellige outfits og tasker, der kan have mange formål. Hvorfor have en håndtaske, den kun er god til én ting, når den kan bruges til mere? Fra mode tasker til sportstasker, til selv overnight-tasker, Dunlop aspirerer til at være i stand til at give kvinder mulighed for at udtrykke deres individualitet med en række sjove designs, der kan appellere til stort set alle. Dunlop 2014 fokuserer på at skabe attraktive accessories, med modebeviste unge kvinder i tankerne.

Et centralt element, der forener Dunlop tasker er de afrundede kanter, der giver et næsten rør-lignende udseende.

Denne taske fås i to forskellige designs med stjerner eller leopard, som begge er tiltalende uden at blive prangende. Tasken har en rustik udstråling med et bevist valg af det falmende ydre. Farverne i mønstret på Dunlop tasken passer perfekt med stropperne og tilfører et velovervejet helheds indtryk.

Dette er en større taske, der kan anvendes til flere formål. Den kan være en sød sportstaske, weekendtaske, eller kan endda blive formet til en bog taske til skolen. Den aftagelige skulderrem kan påsættes så brugeren kan bære tungere ting over længere afstande. Denne håndtaske fanger virkelig essensen af​​, hvad Dunlop forsøger at opnå. Den er fashionable, med multi-muligheder samtidig med at være afslappet nok, til at blive genbrugt sammen med forskellige outfits. Er set i Bilka og Deres, men fås lige nu hos Stylepit på udsalg. Følg linket ved billedet og benyt tilbudet.

Den næste håndtaske har en særskilt militær-lignende stil, der er edgy og tiltrækkende på samme tid. Udformningen og kompaktheden gør at den næsten synes at være en lille pung selvom det faktisk en stor sportstaske. Denne særskilt grønt stjerne på den sorte taske vil skille sig ud blandt de andre og giver dig mulighed for at bibeholde din unikke stil, selv med i fitnesscenteret. Ligesom de fleste Dunlop tasker er den udstyret med en aftagelig skulderrem. Der er to ekstra lommer indeni, som gør det muligt for brugeren at organisere indholdet med lethed. Den solide bund i ​​tasken skaber en ekstra sikkerhedsforanstaltning mod stød eller tab. Denne taske er beregnet til den modebevidste fitness-udøver og giver ikke kun rigelig plads, men et design, som du ikke let bliver træt af.

Dunlop forstår i 2014, den moderne kvindes behov for at skille sig ud fra mængden. Det er ikke kun vigtigt at have en holdbar og flot taske, men også at have en, der viser din personlighed. Skil dig ud fra mængden og køb en taske, der har et unikt design. Lad ikke din håndtaske blive forvekslet med en andens nogensinde igen med disse håndtasker fra Dunlop. Dunlops store tasker fås i alle farver, som den mindre mini udgave kommer i. Find den lige nu på udsalg ved at følge linket.

Decadent clutch taske i sort med kæde rem på udsalg 2014

Se alle Decadent taskerne her →

Decadent tasker 2014

Decadent tasker stræber efter at være dit valg for en rummelig taske, der også er smart. Decadents håndtasker er beregnet til at være det sidste touch til dit poleret look. Langt de fleste af taskerne deler et lignende fladt og jævnt læder look og en taske, som er rummelig indvendig. Disse tasker er stilfulde og tilføjer et strejf af klasse til dit outfit, hvad enten det er til kontoret eller en aften i byen.

Dette læder clutch med en kæde-skulderrem fås også i ren grå eller stålgrå. Alle tre farver er neutrale og kan re-matches med outfit efter outfit. Den matte læder er udsøgt og kæden tilføjer et oprørsk udtryk uden at blive alt for skandaløst. Tasken er også udstyret med skillevægge for lettere at organisere indholdet korrekt og få let adgang, hvilket er afgørende i travle situationer. Enkeltheden af tasken, er dens største succes, der gør det muligt at være en neutral accessory, mens den appellerer til næsten enhver kvinde. Denne go-to taske er af høj kvalitet og vil gøre det muligt for brugeren at gøre et godt første indtryk. Decadent dametasken er set i Salling og Bahne, men kan købes lige nu på tilbud online hos Boozt.com – følg linket og benyt dig af tilbuddet nu.

Hvis en større taske er mere dig, er denne generøs størrelse arbejdstaske (der findes også i beige) mere noget for dig. Den har masser af plads til alt det, du kan få brug for i løbet af din dag og meget mere. Den dobbelte lomme på forsiden med de lettilgængelige flaps, vil være perfekt til mobiltelefoner eller noget andet, du kan få brug for på et øjeblik. Det er den perfekte størrelse til dine daglige behov, og passer godt til dine arbejdsdokumenter. Denne taske har lidt et hipster udtryk og kan nemt bruges til at dresse up til arbejde eller ned til en tur rundt i byen. Syningen rundt om tasken tilfører et strejf af fine detaljer, der virkelig gør dette look poppet. De tykke stropper giver et behageligt og fast greb. Taskerne forhandles brugt, men kan købes online og på tilbud lige nu. Tryk på linket og find tasken hos forhandleren.

Dekadent brandet er attraktivt for dem, der ønsker en holdbar og flot taske, uden at trække for meget opmærksomhed. Taskerne er perfekt egnet til arbejde og ville føle sig hjemme i ethvert kontor.

Adax dametaske i blå model clutch 2014

Se alle Adax taskerne her →

Adax tasker 2014

Etableret i 1982, er det skandinaviske firma Adax på kort tid blevet kendt for at designe tasker og punge, der ikke alene er overlegent holdbare, men også har et distinkt og forførende look. Adax mener at håndværk og innovation er grundlaget for deres virksomhed. Adax ønsker at lave håndtasker der kan holde, uden at det går på kompromis med designet.

Selv om hver Adax håndtaske har sit eget særlige udseende, er den overvejende lighed mellem hver taske, fokussen på læder. Der er gjort sig klare tanker og overvejelser om hvordan man designmæssigt får gjort hver håndtaske så holdbar som muligt.

På den smallere side af denne blå clutch, kan man tage skulderremmen af. Der gør det muligt at bruge dametasken uden remmen til mere formelle arrangementer eller med den monteret mens man er på farten . Denne mørke farve gør det nemt at blande og matche med en bred vifte af stilarter. Denne Adax taske 2014 er en go-to taske, der har flere rum.

Tasken er diskret og ville være et top valg til overfyldte områder såsom offentlig transport, events eller fester. Med remmen over brystet kan man føle sig godt tilpas, og den bliver ikke let snuppet eller tabt. Til kvinden, der pakker minimalt til dagen, ville dette 100% læder produkt være et perfekt valg. Tasken er set hos Magasin og Neye, men er på tilbud lige nu hos Stylepit og kan købes ved at følge linket ved billedet.

I bedste Adax stil, vil denne større håndtaske tilføje et smart og kantet touch til ethvert outfit. Denne taske er et sandt fashion accessory og ville se fantastisk ud til sammenkomster og business jobs. Størrelsen af håndtasken gør det muligt for brugeren, nemt at putte vigtige dokumenter og elektronik i, om nødvendigt.

Adax håndtasker deler alle samme design, men for læder-elskende piger er denne samling en drøm. Med en bred vifte af former og størrelser, er det nemt at finde en taske, der passer til dit behov inden for dette mærke. Tasken kan købes online på tilbud lige nu – vi snakker outlet priser – tjek linket ved billedet.

Taske fra Tiger of Sweden model Sempliceli i sort og hvis læder meget billig lige nu

Se alle Tiger of Sweden taskerne her →

Tiger of Sweden tasker 2014

Grundlagt i 1903, omdefinerede Tiger of Sweden sig selv i 1993. Tiger of Sweden forsøger konstant at udvikle sig, med henblik på at skabe high-end mode for unge voksne. Virksomheden oprindelige idé var at gå til kunden i stedet for den anden vej rundt. Under 2. Verdenskrig tilpassede Tiger of Sweden sig og valgte at sy for den svenske hær. Denne form for nytænkning har gjort at Tiger of Sweden er forblevet relevant og populært selv nu, over hundrede år senere i 2014. I øjeblikket er mærket kendt for sit minimalistiske udseende, der kan beskrives som “luksus, der er til at betale sig fra”. Denne beskrivelse holder stik også i Tiger of Swedens håndtasker 2014.

 

Denne baby blå læder taske, kommer med en justerbar og aftagelig læderrem. Størrelsen gør den diskret og nem at bære rundt uanset formål. Farven er utraditionel, som helt sikkert tiltrækker opmærksomhed. Præcisionen i syninger og detaljer, giver et high-fashion udtryk, uden unødigt at overvælde et outfit. Der er lige plads nok i denne taske til alle dine daglige fornødenheder.

 

Parret med de rigtige outfits, kan denne Tiger of Sweden taske virkelig være med til at skabe et udtryk hos bæreren. Ligeglade med at forsøge at holde sig i skyggerne med en simpel neutral taske, kan denne taske hjælpe dig med at gøre et godt første indtryk og endda være en ice-breaker. Denne sjove farve vil ikke være for alle, men den er helt sikkert forskellig fra resten, uden at være for højtrøstende eller distraherende. Find tasken til outlet priser online hos Bootz.com lige nu ved at trykke på linket ved billedet.

Denne dame taske har et meget moderne udseende og kan bruges igen og igen. Den guldfarvede lynlås på toppen tilføjer et flash af farve og shine, der trækker hele designet sammen. Sprødheden af læderet og udseendet er tidløst – med den klare fordel, der betyder, at det ikke vil gå af mode lige foreløbig.

Indersiden af ​​denne taske er en uventet skinnende brun farve, der er frisk og fræk. Denne håndtaske udstråler holdbarhed og du vil uden tvivl have den som en del af din garderobe i meget lang tid.

Hvis du er en af ​​de kvinder, der foretrækker en moderne, klassisk, men high-fashion look, ville disse dametasker fra Tiger of Sweden være ideelle til dig. Set hos Salling og Neye, men lige nu på tilbud hos Bootz, som kan benyttes ved at trykke på linket.

Samlet set, repræsenterer disse fem mærker en bred vifte af håndtasker, der vil imponere selv de mest kræsne kvinder. Så go ahead, køb en taske mere – købe fem mere! Efter alt, med alle de muligheder derude, hvem ved hvornår du finder dit næste nye favorit tilbehør?

 

Hurtige tips til taskekøbet

Storbyer som København, Århus, Odense og Ålborg har alle fysiske butikker der sælger mange af de nævnte taske brands til både kvinder, mænd og børn. Ofte har de fysiske taske butikker større udgifter til husleje og personale end netbutikkerne har. Hos netbutikkerne online kan de også have nogle utroligt skarpe tilbud, fordi de kan købe hjem i større partier. Så hold øje med tilbud hos forhandlerne online i Danmark. Pas på med at købe kendte mærker til billige penge online, ofte er de falske. Både fra netshops i Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien og andre EU og 3. verdenslande kan fake kopivarer forekomme til få kroner.Læs mere om de enkelte designere Adax, Dunlop, DKNY

DagensMode.dk er samlings-stedet for unge piger og kvinder der, som os, elsker at følge med i morgen dagens mode. Her på siden serverer vi nye trends for dig og hjælper med at finde frem til gode tilbud inden for Dagens Mode!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *