Fashion

Sko fra Duffy, Gardena, Nome, Dune – 4 sko designere

By  | 

I dag er vi dykket ned i 4 sko designere, der laver top fede sko, selv om de ikke er top kendte. Vi skal se lidt på hvad deres sko kollektioner spænder over. Her skal vi både se på støvler, gummistøvler og støvletter. Sandaler og stilleter til ballerinaer og sandaler. Alt sammen dagens mode dikteret af tiden trends.

Duffy sko

[nggallery id=15 template=dop-wall-grid-gallery]

Nr 1 fra Duffy er et par sølv sandaler fra Duffy. Bliv sommer klar med et par billige sandaler der lige nu ligger til kun 347,- Tryk på billedet og gå til for handleren. Og husk at hos Footway er der prisgaranti, alle sko er på lager og du kan prøve dem og sende dem tilbage helt gratis, hvis de ikke passer.

Nr 2 fra Duffy er et par moderigtige sandaler fra Duffy. I tidens ånd med leopard mønster fortil samt læderlook bagtil og en lækker gummibund. Lige nu 247,- og der er garanti på at det er billigste pris! Find forhandleren ved at klikke på billedet, hvor du også kan finde flere flotte sko fra Duffy.

Nr 3 fra Duffy er et par stilletter i pink med høj kant. Fint højhæle fra Duffy der lukkes ved anklen. Få den lige nu til 299,- ved at trykke på billedet og benyt dig samtidig af prisgaranti og fri retur fragt!

Nr 4 fra Duffy er et par lækre sneakers med høj sål. Disse sneakers fra Duffy er udsmykket med det amerikanske flag, blå med hvide og røde striber og stjerner. Pris kun 299,- online. Tryk på billedet og find forhandleren.

Nr 5 fra Duffy er et par varme støvler med snøre fortil. Støvlen fra Duffy er i kanvas og er varmeforet indvendigt. På tilbud lige nu til kun 314,- og det er med pris garanti! Følg linket ved at klikke på billedet.

Nr 6 fra Duffy er et par smarte gummistøvler fra Duffy. Støvlen er i gummi med leopard print for oven. Gummistøvlen snørers bag til. Lige nu kun 209,- tryk på billedet og find forhandleren med denne flotte pris.

Gardenia sko

[nggallery id=16 template=dop-wall-grid-gallery]

Nr 1 fra Gardena model black pump fra Gardena er par lækre pumps i sort ruskind med slangeskinds tryk bagtil. Elegante og stilrene sko anno 2014. Lige nu på tilbud til kun 660,- det er mere end halv pris! Find Gardenia stilletten ved at klikke på billedet.

Nr 2 fra Gardena er en smagfuld støvlet fra danske Gardenia. Stilsikker design i sort læder og mange detaljer. Lynlås ved anglen og gummisål. En rigtig lækker højhæl til kun 635,- lige nu! Klik på billedet og prøv støvlerne, kan du ikke passe dem kan du frit returnere dem tilbage gratis.

Nr 3 fra Gardena er en lækker slingback højhæl fra Gardenia. Modellen er med peeptoe og ydersiden er beklædt med brun læder. Flot sko med kilehæl og spænde i børstet stål.

Nome sko

[nggallery id=17 template=dop-wall-grid-gallery]

Nr 1 fra Nome er et par høje elegante læder støvler i sort på hele 42 cm i højden og en sål af gummi. På denne Nome sko er der halv pris lige nu kun 675,- tryk på billedet for at se mere.

Nr 2 fra Gardena er en sølvfarvet sandal fra Nome. En let og lækker sandal at have på foden. Nome støvlen er med gummisål og luk ved anglen. Pris 279,- på tilbud lige nu – tryk på billedet for at se den hos online forhandler.

Nr 3 fra Gardena er en elegant støvlet i sort læder med flotte detaljer. 10 cm hæl og bund af gummi. Lige nu halv pris, kun 550,- med prisgaranti og gratis returfragt hos forhandler. Tryk på billedet for at se mere.

Dune Sko

[nggallery id=18 template=dop-wall-grid-gallery]

Nr 1 fra Dune er en smuk stillet med flotte rene detaljer. Udvendigt med læder og fortil en åben spids. Bagtil med smart lynlås og gyldent bånd om anglen.  Pris 949,- tryk på billedet for at komme til Dune sko forhandleren.

Nr 2 fra Dune model Demie fra Dune er et par søde højhælede pumps. Farven er let pink og kommer i sort læder med lynlås bagtil samt fleksible bånd om anglen. Prisen er 849 – klik på billedet for at se dem hos Zalando og læs mere om dem.

Nr 3 fra Dune hedder Kacey fra Dune er en luksus sandal i læder udvendigt. Dune sandalen er i sølv og flot dekoreret fortil med pyntesten. Prisen er 749,- se den nu online ved at klikke på billedet.

Bag om sko designerne

Duffy sko

Duffy er et svensk design, der har et ønske om at producere sko, der passer til hver individs stil uanset hvem man er. Duffy er svensk men er taget ud i den store verdem for at samle inspiration til deres fodtøj. Derfor er Duffy også med på de nyeste trends og mode tiltag. De strækker sig fra flotte,elegante og stilfulde feminine stiletter til vinterstøvler i læder. Er man til farverige læderstøvler, sexede højhælede eller flotte ballerinaer så er Duffy sagen. Duffy har to samlinger – “Duffy Læder” er læderkollektionen i en simpelt og nede på jorden, klassisk stil. “Duffy Regn” er til de regnfulde dage hvor du kan hoppe i et par gummistøvler med stil og god holdbarhed.

Duffy er mangfoldige sko

Duffy er både til mænd, kvinder og børn og fodtøjet fås som Duffy sandaler, Duffy sko, Duffy vinterstøvler, Duffy støvler, Duffy støvletter, Duffy gummistøvler. Duffy er lavet er gode og ægte materialer som skind, canvas, russkind – altså kvalitetsprodukter af god kvalitet og dejlige materialer. Med Duffy vintersko og vinterstøvler er du sikret godt solidt fodtøj der kan hjælpe dig gennem, slud, sne, regn, sol og sand. Vær altid sikker på tørre og varme sko i vinterkulden med Duffys vinterstøvler til damer. Også til børnene er duffys støvler et godt valg. De kommer i alverdens farver fra lilla, grøn, blå, gul, sølv osv. mangfoldigheden er stor. De små er sikret gode sko der ikke gnæver eller giver ømme føder og tæer. Dens slags har Duffy styr på og det er blevet testet af virkelige folk i en del år snart. Duffys støvler kommer i størrelser for enhver fra korte støvler, mellem lange støvler, lange og rigtig lange støvler. Især Duffys damestøvle er populær og mange forhandler dem da også online, hvor de af og til kan findes på tilbud. Hvad priser angår er det slet ikke nødvendigt at være tilbudsjæger når man køber Duffy sko. Priserne er næsten som var de på udsalg – billige sko og støvler til netto pris – ganske simpelt og til at forholde sig til. Duffys sandaler kommer også til børn og til voksne.

Fra gummistøvler til sandaler

 

De fås med kilehæl, plateau, og kork bund i smart og moderne nordisk design til både damer og herrer og drenge og piger – Ja fra de helt små til unge teenagere til de modne og ældre. Komfortable sandaler man kan bruge til hverdag og til sommerens fester 2014. Duffys gladiator sandler er populære i år og har fanger den nye trend. Ballerinaer og sneakers kan Duffy også bryste sig med at lave – og endda nogle ret fede af slagsen. Noget der er populært i år er dyreprint som zebra og leopard og slangeskind. Også nitter og frynser er fremme. Alt dette årgang 2014 formår Duffy at få proppet ned i sit fodtøj. Heldigvis kan det fås i mange webshops og forhandlerne køber forskelligt hjem. Nogle hjemmesider køber sneakers fra Duffy og forhandler mest dem andre har gjort til deres sepciale at sælge Duffys gummistøvler eller korte støvler og kan derfor også lave nogle gode udsalg- og tilbudspriser. Læs mere på Duffys hjemmeside

Nome sko

NOME er et dansk sko design lanceret i 1994. Nome er lige med stilrene produkter lavet af høj kvalitet, med gode solide produkter fremført med gode håndværksmæssige kundskaber. Nome laver både herre og dame sko og størstedelen af  kollektionerne produceres i Europa. Nome henvender sig til alle andersgrupper både unge, teenagere og gamle. Nome lave sko til kvinder der kan lide den stilrene skandinaviske stil og enkelthed. Nome er lige med elegance, smuk udformning og kælen for detaljen. Man kan få Nome sko i alverdens farver fra det brunlige naturlige look, til de mere kolde og over i varme farver. Til damer laver Nome også støvler og støvletter samt sandaler, ballerinaer og højhælede samt flade sko. Alt fodtøj er gennemarbejdet og en god pasform er der lagt vægt på. Det er populært med leopard print, zebra og slanskind på print. Det er dog ikke direkte materialer som Nome bruger, men de finder frem til kvaliteter af læder, ruskind, gummi, pels, uld mv. Mange forhandlere online er har fået øjnene op for Nome sko og de kan købes i mange webshops i dag. Mode støvler om vinteren samt sommer sandaler om sommeren til damer er Nome mestre i. Sommeren 2014 er heller ikke at tage fejl af. Her boomer det med hotte sandaler med og uden kielehøl, med nitter og vedhæng i gyldne farver. Er man heldig kan man finde Nome sko på tilbud pt. lige nu kører flere online butikker tilbud med store rabatter, så det er bare med at slå til nu, hvor det er billigt. Læs mere på Nome skos hjemmeside

Gardenia sko

Gardenia er trods sit italienske navn pære dansk. Ja faktisk er startede Gardenia sko i København tilbage i 1941 på Nørrebro mere præcist. Siden den gang har de udviklet sig og laver i dag sko og støvler, angelstøvler, støvletter og høje støvler, ballerinaer samt stiletter og andre accesories. Blandt accessories laver Gardenia de blandt andet smykker, bælter og tasker. Taskerne og bælterne fra Gardenia er smukke og stilfulde. Smykkerne fra Gardenia lige så – og det er tydeligt at se at de følger med i hvad der røger sig i modeverdenen fra Milano til Paris. Gardenia Copenhagen har en webshop hvor man kan købe deres ting og flere og flere online butikker følger med.  Det er sjovt at tænke på at Gardenia startede i  en kælder på Nørrebro og lavede dengang træsko. Senere udvidede Gardenia sko produktionen og flyttede ud i en industri hal på Vesterbro. Gardenias evige udvikling og indgående kendskab til mode gjorde dem i 1960erne kendte i hele verden med deres populære stiletter. Gardenia kendetegnes ved lækre materialer i høj kvalitet, et stilfuld design der følger tidens trends og en komfort ud over det sædvanlige. Innovativ design og kik ind i fremtiden er vigtigt for Gardenia, der konstant udvikler og fordiner deres mode produkter så de appellerer til den stil og mode beviste køber. Fra chunky sko til Gardenias elegante stiletter, høje støvler i flotte klassiske farver som sort og brun, til ballerinaer og tasker – Gardenia gør det godt!

Dune Sko

Dune Group har mere end 20 år bagen indenfor sko industrien. Dune sko har base i London og er en meget indflydelsesrig global spiller indenfor mode, fodtøj og accesories. Dune er lige med passion og lidenskab for god kvalitet og innovation. Hos Duno sko ligger de høj vægt på produktudvikling inden for deres egen opsatte rammer og for at have en super kundeservice. Da de startede Dune Group startede de med blot 20 kvadratmeter udstilling i en modebutik på den berømte Oxford Street i indre London tilbage i 1992. Siden da er Dune sko vokset med 46 skobutikker i England og med 169 forhandlersteder som Topman, Topshop osv. Ud over det har de 35 franchise butikker i mere end 12 lande.

 

Dune sko er unikke og stilfulde sko til enhver lejlighed. Så skal man til mange fester sommeren 2014 eller ønsker man at se unik ud i sin hverdag, så er Dune sko det rette valg. Hvad siger du til et par lette smagfulde sandaler med kilehæl eller fine ballerinaer på en hot sommerdag? Det kunne også være et par af Dunes glamourøse stiletter. Måske et par pumper, en støvlet eller høje støvler en efterårs aften. Hos Nome sko udvikler de hele året og sæsonen følger modens trends. Forhandlere har vi ikke rigtig mange af i Danmark, men dem vi har, kommer nogle gange med fantastiske tilbud og rabatter der er værd at holde øje med. Lige nu ved jeg at der er udsalg flere steder så priserne er gode. Dune sandaler, Duno sko, Dune støvler – ja de er alle kommet for at blive. Læs mere her.

DagensMode.dk er samlings-stedet for unge piger og kvinder der, som os, elsker at følge med i morgen dagens mode. Her på siden serverer vi nye trends for dig og hjælper med at finde frem til gode tilbud inden for Dagens Mode!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *