Fashion

Sandaler 2017 – sommerens dame sandal mode

By  | 

Så er sandal sæsonen 2017 officielt skudt i gang – vi tager et kik på hvad årets mode byder på, hvad der hitter og hvad du absolut ikke kan komme uden om.

Vi har sammenstøb denne guldkorns spækkede sommer sko guide til dig, med udgangspunkt i designerne bag. Vi bevæger os i hele spektret, fra den simple sandal, med den ukendte desginer, til den eksklusive sommer sandal vi alle drømmer om, at have i arsenalet. Vi ser på hvad der karakterisere producenten bag fodtøjet og hvilke designmæssige tiltag de har gjort sig med deres sandaler i 2017.

Dyk med os ned i sko-bunken og find dig årets sandaler 2017

Så velkommen til dette års sommer sko guide. Først et bredt overblik også kikker vi nærmere på de forskellige designere længere nede efter billederne. I bunden har vi indsat links under billederne så i nemt og hurtigt kan se flere af årets sandaler af samme designer – lad jagten begynde!

2017

 

Se alle Birkenstock sandalerne her →

dame sandaler fra birkenstock på udsalg

Se alle Birkenstock sandalerne her →

 

Birkenstock sandaler – den ergonomiske

Birkenstock sandaler fra Tyskland har de senere år været meget efterspurgte blandt den brede befolkning. Når man er interesseret i sundt fodtøj, hvor der også er tænkt over designet, så er Birkenstock sandaler det første valgt for en hel del. Birkenstock er nok især kendt for “fod-madrassen” der gør at sandel og fod komplementerer hinanden og smelter sammen til en enhed. Til den ergonomiske sål bruger Birkenstock naturlige kvalitetsprodukter, som latex, kork, skum, læder der gør fodtøjet elastisk og er med til at give den sin afbelastende egenskaber. Skoene laves også til mænd og børn og forhandles i dag online hos flere danske webshops. De fås i alt fra rød, gul, grøn, blå, hvid, sort, brun til sølv og guld, ja sågar pink og turkis. Er man kræsen med modens sundhed og med farvevalget, så er en Birkenstock sandal det rigtige valg for denne sommer 2017 – du kan se et udsnit af de nyeste modeller ved at følge linket under billedet. Moden i år for Birkenstock kører i de lilla og lyserøde nuancer, som vi har udvalgt ovenfor.


 

Se alle Billi Bi sandalerne her →

Billi Bi sandaler til damer

Se alle Billi Bi sandalerne her →

Billi Bi sandaler – den “vilde”

Når man nævner Billi Bi kender de fleste dansker deres moderigtige kvalitets støvler – og det er ikke uden grund. Billi Bi er nemlig dansk og er Skandinaviens førende sko producent. I samme ånd som deres sko og støvler, finder man kvalitet og lækre materieller når man går på opdagelse i deres sommer slippers. Slidstærke produkter der holder en god pasform og hvor der absolut ikke er gået på kompromis med kvalitet finder man hos Billi Bi. Ud over kvalitet oplever man at deres sandaler oser af klasse og stil, men samtidig med et moderne og til tider udfordrende præg. Dyreprint var meget oppe i tiden sidste år og især deres slangeskinds sko var populære. Også derfor vil jeg fremhæve et par af disse modeller. De fås både med og uden kilehæl og i alverdens farver og variationer. Fra den klassiske sorte espadrille til guld, lyserød, neon, snake you name it! Hatten af for et utroligt bredt sortiment. Lige nu er holder udvalgte webshops udsalg på flere varer og der er tilbud på flere Billi Bi sandaler – følg linket for at komme til tilbudene. Jeg ved ikke hvor længe de kører med rabat på udvalgte tilbudsvarer, så hvis du vil slange dig og se “vild” lækker ud på dansegulvet til sommer, så er det måske nu der skal slås til.


 

Se alle Ilse Jacobsen sandalerne her →

'Ilse Jacobsen' sandaler til damer med kilehæl 2017

Se alle Ilse Jacobsen sandalerne her →

Ilse Jacobsen sandaler – designeren

Ilse Jacobsen er måske mest kendt for sine lækre gummistøvler og smarte regnjakker, men Ilse Jacobsen kan også designe sommer tøj og elegante sandaler – det er hun faktisk ret så god til! Ilse Jacobsen har ud over de smukke kilehæls modeller også lavet nogle billigere flip flops og slippers, der især har været populær i sølv og guld modellen. Hos Ilse Jacobsen Hornbæk vil jeg fremhæve model Sangria 01 sandalen 2017. Sangria modellen er bygget op over en kilehæl og skoen formes smukt af en rem, der dekorativt er udsmykket med nitter og sten i sort og guld. Den anden sommer sko jeg vil nævne er den sorte og hvide, som bygget op over en kilehæl i kork. Den sorte farve, udført i imiteret lak, samt den fine tynde ankel rem får den til at se meget feminin og skøn ud. Denne lak-skinnende Ilse Jacobsen sko vil se godt ud sammen med dine sommergyldne ben og et matchende foldet midi skirt. Skoen fås også i sort lak look og i en rød model “Lacquer Sandal Rasberry”, der begge kan ses ved at følge linket under billedet. Se også Ilse Jacobsen gummistøvler tilbud


 

Se alle Tamaris sandalerne her →

sommer sko fra Tamaris til kvinder

Se alle Tamaris sandalerne her →

Tamaris sandaler – klasse og gode priser

Tamaris sandaler er tysk fremstillede og af et af verdens mest succesfulde firmaer i verden. De byder på moderne sko i den klassiske stil og er i år gået lidt væk fra læder looket og mere over i et trendy miks af sommer farver og teksturer. Tamaris brander sig på at lave sko, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten, men hvor prisen er attraktiv. Hvad synes f.eks. om Tamaris højhælede dame stilet med en prangende rød farve og lukning med rem ved anglen? Året byder også på en flad sko, hvor et lilla elastisk materielle er kombineret med rubiner, diamanter og ædelstens look. Hvad synes du? Skal du have et par røde eller slankeskinds farvede Tamaris sandaler i din garderobe i år eller venter du til priserne dykker og udsalget begynder i efteråret?


 

 Se alle Merrell sandalerne her →

Merrell dame sandal blå sort og guld

 Se alle Merrell sandalerne her →

Merrell sandaler – den aktive

Merrell står for udendørs liv og er fodtøj til aktive mennesker. Merrell sandaler, sko og støvler er designet med tanken om et pulserende outdoor life og produkter af bedste kvalitet til respektable priser. Merrell laver trendy sommer flip-flops med den ekstra detalje at der er tænkt på ting som, stødabesoberingen, god svangstøtte og anti-bakteriel behandling der tager lugten af sved. Så står den på en aktiv sommer, med lange gåture i naturen eller byen, så er du ikke helt ved siden af, hvis du køber Merrell sandaler.


 

 

Se alle Teva sandalerne her →

Teva forhandler af sandaler

Se alle Teva sandalerne her →

Teva sandaler – natur elskeren

Teva dame sandaler ligger i samme kategori som Merrel, vi taler nemlig sporty udendørs footwear fra et brand der er kendt blandt folk der klatre, vandre og lever et aktivt liv i naturen. Teva var de første, der “back in the days” i 1984 designede en sandal tiltænkt vandaktiviteter. Siden har de med livet i naturen for øjet, designet og taget patent på et unikt fodtøjs system, der via en række remme, holder espadrille og fod på plads. Her har vi b.la. kik på Teva Olowahu og Original, der begge har tåsplit og kommer i funky farver i den lilla/lyserøde stil. Find Teva sandaler til de rigtige priser hos vores forhandler, ved at trykke på billedet.


 

Se alle Rieker sandalerne her →

Klip Klapper fra Rieker

Se alle Rieker sandalerne her →

Rieker sandaler – den sunde og rare

Rieker sandaler er kendt for deres lækre materialer, der føles rare mod foden, og for en rigtig god pasform der støtter fod og holdning. Som i flere af modellerne, der er fremhævet, gør denne komfort sig gældende ved at remme er af lækkert skind på øverste og nederste del, og på midterstykket er det elastik. Denne snedige detalje får den til at sidde behageligt og samtidig godt fast til foden. Når dagene er lange er disse sko også behagelige sidst på dagen, der er tænkt over komfort og sundhed og det mærkes altså. Et fint bud fra Riekers dame sandaler kunne være denne sorte espadrilla med en tragtformet plateau hæl. Sålen er ført i imiteret læder med en fodsål af kunststof. Remme er ført i skind og elastik med fine blomster langs fod-ryggen. Man skal nok hen sidst på sæsonen hvis man vil finde disse Rieker sandaler på udsalg – også skal de gemmes til næste år… nej vel:) – Disse sko synes jeg er rigtig søde og du vil se godt ud med den skjorte-kjole du har et godt øje til og som vil få dig til at shine hele foråret og sommeren.

Til jer der måske synes at indlægget er ved at blive langt, men alligevel har blod på tanden til at se mere fodtøj for sommeren 2017 vil jeg kort nævne lidt af nogle af de populæreste.


 

 

Se alle Vagabond sandalerne her →

Vagabond kielehæl sandaler 2017

Se alle Vagabond sandalerne her →

Vagabond sandaler – den stærke svensker

Vi kender alle svenske Vagabond, der henleder til moderne stil i top kvalitet. Vagabond har også i årets kollektion taget fat i det sorte lækre læder look kombineret med sølv. Sidste års tindens man så i form af både leopard og slange imitation ser man ikke det store til i dag. Vagabond sandalerne er i år mange af dem med en god tyk solid bund, der giver en yderst behagelig trade følelse. Vagabond spæder til med både højhælede og klipklap ligenende sko i år. Skal du gå landevejene tynde i år? – hvis ja, må jeg så anbefale Vagabond 🙂


 

Se alle Clarks sandalerne her →

Clarks sandaler årets sko 2017 udsalg nu

Se alle Clarks sandalerne her →

CLARKS sandaler – britten

Clarks er et gammel engelsk brand, der har eksisteret siden 1825. Med Clarks henledes der på stil og klasse, men en hel flok sko klassikere i baggangen – Fx. Playdeck sandalen – ved Clarks bestemt hvad de laver og er bestemt værd at nævne i vores store sommer footwear guide. Find tilbud på de smarte slippers online ved at følge linket.


 

 

Se alle Ca Shott sandalerne her →

Sandaler kvinder

Se alle Ca Shott sandalerne her →

CaShott sandaler – vikingen

Siger man CaShott sandaler siger man dansk kvalitet og komfort. Også er de lige nu på tilbud hos Zalando. Jævnlig mellem 18% og 25% rabat lige på CaShott sandaler, så der er nogle gode besparelser at hente! Det er med at benytte sig at udsalget nu, mens tilbuddet stadig er varmt, og inden forår og sommer sæsonen for alvor går i gang. Ta’ et kik på CaShott sandal tilbuddet ved at følge linket.


Sandaler i farven sølv

Se alle sølvfarvede sandaler her →

Den sølvfarvede sandal

Til sidst en hyldest til sølvfarvede sandaler! Sidste år var sølv en meget populær farve blandt sandal shopperne og her på dagensmode.dk tror vi ikke at den flotte metalliske farve har sluppet sit tag helt endnu. Så her er et link til årets sandaler 2017 – over 80 par i sølv – værsgo’ !


Kan du mærke sandal sæsonen presser på

En lun solskinsdag i marts sker det! Pludselig, i sammen fald med synet af de første blomsterknopper og grønne blade går det op for dig: Det er forår og snart er sommeren her! Helt naturligt svajer dit blik ned på dine matchende sko. Du begynder at forestille dig dine fødder bliver smallere, klemt derefter kvalt. Du tænker: “Jeg har brug for et par sandaler nu! Jeg har brug for frihed!”. I hånd med friheden kan du på retfærdigvis tage hul på dine fortrukne forårs-forkælelses-ritualer.  For at vende disse tæer til at vrikke igen, vil en massage løsne leddene fra de snærende vinterstøvler. En pedicure komplet med smuk skinnende neglelak vil give selvtilliden et boost. En tan vil afspejle din indre forårs glød. Hvad kunne være skønnere end solens varme stråler der kilder dine tæer, mens dine føder er støttet med fleksibilitet? Du kan endelig holde dig til det du foretrækker: at gå uden sokker og strømper, strømpebukser eller leggings. Ikke så underligt at sandaler blev båret fra den mindst inspirerede til de største filosoffer i det gamle Grækenland. Heldigvis med lidt innovation, er nutidens sandaler ikke længere bygget af stikkende kviste og blade. I dag skal du blot nyde naturen, mens du slingrer rundt i de nyeste trendy af slagsen. Et udvalg af materialer som blødt læder, farvet mesh, sammenflettet tov, trykt stof, selv fine blonder og så meget mere bruges til at skabe sandaler. Materialer, der fremhæver og understreger et udtryk af stil og smag, lige fra elegant, sjov, til vild og vovet. Stile som endda ses i simple flade sandaler, funky kiler og fantastiske højhælede. Alle disse variationer er værdsat af kvinder, for sandaler er absolut essentielle og ikke bare en accessory. Jo, sandaler er sammenlignelige med handsker, hatte, solbriller og tørklæder i og med at de er båret ved bestemte lejligheder og vejrforhold. Forskellen er at sandaler ikke bare er en tilføjelse til et outfit. Når du bare ikke længere kan bærer at dine fødder er indespærret og når solen igen er dominerende er sandalerne en bedre base til at matche din varmere sommer stil.

Lidt inspiration fra den store verden

Skæve facts fra sandalernes oprindelse

Sandaler er oprindet fra lande med varme klimaer, hvor fodens sål havde brug for beskyttelse, men den øvre fod skulle køles. I mellem østen tilføjede man hæle til skoen, for at løfte sandalen fra det varme sand. Det er enkelt fodtøj, der består af en sål, som er holdt fast i foden med stropper. Selvom de gamle grækere ikke opfandt stilen, skabte de mange typer af læder sandaler og udviklede skomagerarbejdet. Nogle skomagere udskar mønstre eller anbragte søm i forskellige mønstre i sålerne af deres sandaler, så bærerens fodspor efterlod et særpræget mønster. Et par antikke græske sandaler der er blevet fundet, efterlod ordene “Følg Mig”, skrevet i hver fodaftryk. Mange eksperter mener at skoene har tilhørt en prostitueret.

DagensMode.dk er samlings-stedet for unge piger og kvinder der, som os, elsker at følge med i morgen dagens mode. Her på siden serverer vi nye trends for dig og hjælper med at finde frem til gode tilbud inden for Dagens Mode!

2 Comments

 1. Sidsel

  May 23, 2014 at 2:28 pm

  Hej dagensmode
  Vil høre hvor jeg kan købe de sandaler i har øverst i denne artikel ? Det er den i højre side, med remme det ser ud til den er søvn farvede.
  Håber snarest at høre fra jer.

  Venlig hilsen Sidsel Madsen

  • Dagens Mode

   May 26, 2014 at 9:19 am

   Hej Sidsel
   Du kan finde skoen ved at trykke HER . God mandag 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *