Fashion

Push up bikini – et sommer hit 2014

By  | 

Push up bikini eller ej – endelig er de kølige tider forbi og vi er faktisk begyndt at se solen skinne igen. Og I ved hvad det betyder damer – tid til at finde bikinierne frem!

 

Push up bikini er et sikkert hit

Men træk ikke sidste års bikinier frem – slappe og fulde af sand. Det vil bare deprimere dig. Det du i stedet skal gøre er at dykke ind i den nyeste mode inden for bikinier, den der er stormet frem i Italien og Californien og nu er nået din dør. Alle går med push up bikinier.

Hvad er så fantastisk ved en push up bikini, hører jeg dig spørge? Altså, før du overhovedet overvejer push-up delen (som vi helt sikkert vil komme tilbage til) hvad er der så ikke at bryde sig om ved bikinier? Det er en af ​​de hotteste ting at bære om sommeren, enten alene, med en sol kjole slynget om livet, eller dine lår der popper ud af et par søde shorts. En bikini betyder frihed, solbadning og forfine din kulør på græsplænen, svømme i det forfriskende hav, og tage på ferie.

Push up bikinien, derimod tilbyder dog noget mere. Hvis du er lidt mindre godt udstyret end du gerne vil være, vil du blive overrasket over hvor meget mere løft og former du får fra en veldesignet push up bikini. Du vil også finde ud af at støtten er meget bedre – og især hvis du er en af ​​de kvinder, der beklager sig over, at de ikke kan bære en bikini, fordi deres bryster så vil flyve rundt overalt – push up delen af bikinien, er som den bedst understøttende bøjle BH du nogensinde har haft på. Push up bikinier virker for alle, i alle former og størrelser, især da trusserne kommer i en bred vifte af stilarter: En brasiliansk string for dem, der har “worked out” i løbet af vinteren ( darn you!), og endda nederdele til dem, der er bevidste om deres lår.

Flere og flere mennesker tager ud for at købe bikinier og kommer tilbage med en push up bikini, og det er ikke et modefænomen vi ser er aftagende natten over. Faktisk mener vi, at det kun kommer til at blive større og udbredt. Det geniale ved push up bikini er, at ingen kan se at du har fået en lille ekstra hjælp, og hvis du nogensinde ønsker at have den strand klar krop, er det i en push up bikini!

Personligt, som en kvinde med en lidt mindre for oven, end hun ville foretrække, er jeg allerede på jagt efter en 1950’s stil push up bikini. Fordi intet siger “smuk” som en bikini, som du kan føle dig afslapper og tilpas i, og det er præcis, hvad en push up bikini vil give dig.

 

Sommerens push-up bikini 2015 – 10 hotte modeller

På Dagens Mode har vi udvalgt en hel række af sommerens flotteste push up bikinier – fra de billige til de dyrere designere og med en bred stil-variation, fra årets store hit med dyreprint alla leopard og zebra tryk, til neon pink og højtaljede push up bikinier. Værsgo’.

[nggallery id=11 template=dop-wall-grid-gallery]

Bikini nr. 1 – er fra Panos Emporio model Kleopatra PUSH-UP top.

Beskrivelse: Push up top med bøjle og vattering der kan tages ud. Skulderrem kan justeres og toppen lukkes bagpå. Mønter i blå og hvid med røde sløjfer og skulderbånd samt smart detalje med en ring i hver side fortil, der samler den nederste del af sættet. Panos Emporio er skandinavisk design, som har specialiseret sig inden for badetøj.

Prisen er PT 349 kr. og forhandleren finder du ved at klikke på billedet, hvor du kan se flere billeder. Kan fås i small, medium, large og ekstra large.

 

Bikini nr. 2 – er fra Hot Anatomy model BOW TIE PUSH UP BIKINI.

Beskrivelse: Bikini toppen har skåle med udtagelig vattering og ekstra medfølgende. Toppen har en flot push-up effekt, og kommer med bånd der bindes bag nakken. Et rent og stilfuldt push up bikini sæt i gennemgående lyserød / rosa.

Prisen er kun 199 kr. – tryk på billedet, så kommer du til Nelly, som forhandler denne skønne Wonderland bikini, hvor du kan købe bikinien for en slik lige nu.

 

Bikini nr. 3 – er fra Wonderland model Mix&Match PUSH UP.

Beskrivelse: Flot bikinisæt med leopard mønster, som er sommerens store hit 2015. Toppen er med vattering og justerbar skulderbånd. Smarte detaljer på toppen, der giver en god push up effekt.

Prisen er kun 149 kr. lige nu. Køb den nu ved at trykke på billed, så kommer du til Nelly.com’s webshop, hvor du også kan se flere billeder af bikinien.

[nggallery id=12 template=dop-wall-grid-gallery]

Bikini nr. 1 – er fra Wonderland model PUSH-UP Bandeau top.

Beskrivelse: Bandeauformet push up top med rynker fortil. Der medfølger bånd til bikini toppen der kan påsættes og støtte om nakken. Fås i sort, prikket eller mintgrøn. 

Prisen er helt nede på 149 kr. og hvis du trykker på billedet kommer du direkte til webshoppen, hvor bikinien kan købes.

 

Bikini nr. 2 – er fra Sloggi model Pink Summer Bikini.

Beskrivelse: Bikini top formen er trekantet med bånd der snørres bad nakken. Denne push up bikini er kommer med en underdel der bindes i siderne. Farven er mønstret med overvejende pink og hvid.

Prisen er kun 249 kr. i skrivende stund- se meget mere og køb den til denne billige pris ved at klikke på billedet.

 

Bikini nr. 3 – er fra Panos Emporio model ITEA PUSH-UP TOP.

Beskrivelse: Denne push up bikini kommer med smart underdel, der også kan foldes op og derved bliver høj taljet. Skåle med en udtageligvattering samt justerbare skulderbånd. Flot marineblå med hvide prikker.

Prisen er 349 kr. klik på billedet og gå på opdagelse hos forhandleren af denne skønne bikini.

[nggallery id=13 template=dop-wall-grid-gallery]

Bikini nr. 1 – er fra Armani model Bikini PUSH-UP.

Beskrivelse: Flot designet bikini sæt fra Armani med bøjle og vatterede skåle. Båndet som lukkes bag nakken er smukt dekoreret med Armani logo i sølv fortil.  Lige ledes fint logo ved trussekanten, der snøres med bånd i siderne. Forret indvendigt. 

Prisen på Armanisættet er 599 kr. – Tryk på billedet og se flere billeder hos forhandleren.

 

Bikini nr. 2 – er fra Panos Emporio model Estia bikini.

Beskrivelse: Meget flot push up bikini designet med mange detaljer. Bikinitoppen er med bøjle og brede justerbar bånd der lukkes om nakken. Hvid sløjfe fortil. Den tilhørende trusse er med en smart hvid flæsekant og brief pasform med logo fortil. Farven er blå med hvide prikker. Flot designet push up bikini i moderne 50’er stil.

Prisen er 799 kr. lige nu – fælg billedet og kom til webshoppen for endnu flere detaljer.

[nggallery id=14 template=dop-wall-grid-gallery]

I søgningen efter up bikiner fandt vi også disse 2 hos Zalando. Den første er fra Chiemsee og hedder COCO CHIE, den kostet pt. 449 kr. Den anden er fra KangaROOS model PUSH UP RIDER, den ligger lige nu til 349 kr.

 

Bikini nr. 3 – er fra Hot Anatomy model PRINTED PUSH UP BIKINI.

Beskrivelse: Denne push up bikini er med ekstra vattering der kan tages ud af skålene. Kommer med bånd, der tages helt af. Underdel bindes i siderne . Flot mønster i mange farver, overvejende lilla / rød. 

Prisen på denne bikini er 199 kr. og fås hos Nelly, tryk på billedet for mere produkt info og billeder.

 

Fakta om push-up bikinier

I dag er det nemt at finde push up bikinier online. De kan fås sætvis blandt andet med hipsters, højtaljede og med streng til.  Tager man i H&M, Victoria Secret eller Hunkemøller er det mest BH sæt der er udbredt når vi snakker push up. En push up bikini kan gøre meget udsene-  og komfortmæssigt, om man har små bryster eller store. De fås både med og uden bøjle og med og uden indlægs puder, der er vatterede eller af gel og nogle er udtagelige. Er man teenager eller ældre, størrelse xxs eller xxl kan en push up bikini være lige det der skal til for at føle sig tilpas. Tager man et kik på f.eks. Nellys bikinier ser man tydeligt den flotte effekt før og efter hvis man klikker rundt blandt normale og push up bikinier.

Læs også mere om designerne på

Wonderland badetøj Specialister i badetøj og push up bikini

Panos Emporio Flot badetøj designs

Push up Bikini læs mere om push up bikini her.

DagensMode.dk er samlings-stedet for unge piger og kvinder der, som os, elsker at følge med i morgen dagens mode. Her på siden serverer vi nye trends for dig og hjælper med at finde frem til gode tilbud inden for Dagens Mode!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *