Hår

Moroccanoil shampoo, treatment og styling

By  | 

Moroccanoil er et engelsk udtryk for Argan olie, der er fremstillet af kernerne fra Argan træets frugt , der stort set kun vokser i Marokko. Argan olie har vist sig at have en utrolig positiv effekt på alt fra sukkersyge, forhøjet blodtryk, rynker til visse typer af kræft. Olien er proppet med E-vitamin, antioxidanter, keratin og gavnlige omega fedtsyrer der sætter turbo på gendannelsen af huden- og hårets celler.

Moroccanoil shampoo og deres olie til håret har især indvundet høj prioritet host danske frisører, der roser den til skyerne. Og der er altså noget om snakken, Moroccanoil shampoo og treatment kan virkelig genoprette liv og glans i tørt og beskadiget hår. Det er den danske supermodel Caroline Flemming et levende bevis på, der har udtalt at hun er så begejstret for det at hun bruger hele 2 flasker om ugen. Caroline havde et brugt og slidt hår før, hvor hun nogle dage på jobbet fik glattet og føntørret håret op til flere gange og Moroccanoil shampoo og treatment har virkelig givet hende et sundt og velplejet hår igen.

 Se alle Moroccanoil produkterne her →

 

Dagensmode har set nærmere på Moroccanoil

Her på dagensmode.dk har vi kikket nærmere på Moroccanoil produktserie, der med shampoo og olie til hår og hovedbund, samt plejende styling produkter, byder ind med en effektiv og vital givende all-around hårkur.

Først og fremmest er det værd at nævne at alle produkter er fri for parabener samt sulfat og fosfat. Der næst skal det fremhæves at denne serie har en lækker og indbydende duft, der samler mange roser rundt omkring. Lad os se nærmere på hvad Moroccanoil shampoo og treatment har at byde på, vi har udvalgt 3 populære produkter.

 

Moroccanoil Shampoo – Moisture Repair

Moroccanoil Shampoo – Moisture Repair er en mild udrensende formel, der udrenser kemikalier og genopretter fugtniveauet, forbedrer den generelle sundhed og udseende af håret. Moroccanoil Shampoo er fri for parabener, sulfat og fosfat, hvilket gør det sikkert at bruge den til farvet hår og undgår udvaskning af farven. Tilførelsen af den gavnlige Argan olie efterlader håret blødt, skinnende og fyldigt.

moroccanoil shampoo på tilbud for en stor flaske

Gå til Moroccanoil Shampoo her →

 

Moroccanoil Treatment

Her er produktet der udfører mirakler – olie til håret som for alvor har brug for en ernærings-bombe. Med Moroccanoil Treatments formel med den antioxiderende Arganolie og genopbyggende E-vitamin og keratin vil du hurtigt føle og se dit tørre slidte hår forvandle sig til et glans- og livfuldt hår. Produktet kan bruges til alle hårtyper og kan tilføres i tørt vel som fugtigt hår. Moroccanoil Treatment er som shampooen god til farvet hår. Hvad vi især vil lægge vægt på er at olien ikke fedter hår og hænder som nogle af de fede silikone baserede olier til håret gør. Produktet fås også i en let version kaldet Maroccanoil Light. Se Moroccanoil tilbud herunder.

Moroccanoil Treatment  - se forhandler ved at trykke på billedet

Gå til Moroccanoil Treatment her →

 

Curl Control Mousse

Her er et produkt der virkelig roses, især blandt kvinder med naturlige krøller. Mange har problemer med at tæmme håret, især i fugtigt vejr, uden at det kruser. Maroccanoil Curl Control Mousse med Arganolie er særdeles effektivt til at holde håret fugtigt og give hår og krøller et naturlig sundt look. Modsat andre mousse som kan efterlade håret sprødt og hårdt, tilfører Maroccanoil Curl Control Mousse glans og næring til håret, så det stadig føles blødt. Som prikken over i’et kan Glimmer Shine fra samme serie nævnes – den beskytter håret mod et hårdt miljø som vintervejr, sol, saltvand etc. og giver en fin refleksion i håret – har man farve eller reflekser kan Glimmer Shine fremhæve dem.  Se produkterne og Moroccanoil tilbud neden under.

moroccanoil curl control mousse - se forhandlerens gode tilbud ved at klikke på billedet

Gå til Curl Control Mousse her →

 

 

Lær mere om produkterne:

 

Moroccanoil Shampoo

 

Moroccanoil Treatment

http://www.youtube.com/watch?v=cEZDB0IzYYE

 

Curl Control Mousse

[standout-css3-button href=”http://dagensmode.dk/moroccanoil”]Find alle Moroccanoil produkterne her[/standout-css3-button]

DagensMode.dk er samlings-stedet for unge piger og kvinder der, som os, elsker at følge med i morgen dagens mode. Her på siden serverer vi nye trends for dig og hjælper med at finde frem til gode tilbud inden for Dagens Mode!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *