Fashion

Mode leggings 2014 – det nyeste fra Adidas, læder til shiny leggins

By  | 

Fødslen af ​​leggings var i virkeligheden i 1980’erne, da enhver, der var noget, aldrig blev set uden et farvestrålende par – helst med et vildt mønster, der gjorde dig svimmel, hvis du kiggede på det for længe. 1990’erne bragte os de mere praktiske leggings – de blev båret i de tidlige morgentimer i tågen eller mens der blev lavet pinligt yoga på et offentligt sted. Men siden da er de ydmyge leggings blevet en af ​​de mest fashionable stykker tøj, som du finder i din garderobe.

OG hvad er der ikke at lide ved dem? Leggings er så utroligt behagelig, meget mere end jeans eller stof bukser. Hvis du er fanget i regnen iført jeans føles det som langsom tortur, især da de tager en krig om at tørre. Men hvis du er iført leggings er du tør inden for fem minutter og spekulerer på, hvad alle andre klager over. Leggings er gode under kjoler om vinteren, når strømpebukser bare er alt for ubehagelige eller geniale til at traske rundt i derhjemme i dagtimerne og se fjernsyn. Jeg har endda været kendt for at bære leggings under mine bukser, bare for at få at mærke den bløde fornemmelse hele dagen.

Men leggings arbejder nu på et højere niveau end blot funktionalitet. Vrid et par leopard printed leggings på, og du er klar til at indtage byen. Find det perfekte par nitte udsmykkede leggings , og dit outfit er straks “punked up”. Sorte leggings er så utrolig slankende, det er ligesom en ugers ugers diæt på fem sekunder. Skønheden i leggings er, at de er så alsidige, og designerne har anerkendt dette ved at videreudvikle dem til ting, som vi aldrig havde troet kunne være muligt. Lad os se på et udvalg af hotte og moderigtige leggings i 2014!

 

Sports leggings

Sports leggings hitter i 2014 og der er også mange rigtig fede. Dyrker man meget mortion er sports leggings et must – de kan virkelig pimpe det til tider slidte og kedelige sports outfit op. Her er Adidas leggings populære især model Adidas Originals Trefoil Leggings. Vi har udvalgt den klassiske model i sort med tre hvide striber samt elastik i taljen – det er den der går under navnet Adidas Trefoil. Adidas leggings er helt fremme i år  – også fra Adidas Originals har vi modellen Nat Ao blue, der er af trikot, med fedt Adidas mønster. Adidas Nat Ao leggings fås i blå og i sort. Adidas Trefoil leggings er et sikkert hit i motionscenteret dette år.

Hummel leggings skal vi også kikke på. Her har vi Hummel leggings model Sonya i blå med orange logo skrift for oven. Sonya Hummel leggings fås i flere farver og modeller. Hummel leggings model Krista er med kamuflage mønster i lilla og blå samt Hummel logo langs elastikken. De er da bare fede.

Nike leggings er også ‘IN’ når vi taler sports leggings! Nikes populære leggings hedder Nike Leg-A-See. Her en mørkegrå Nike Leg-A-See med mønster i army stil. Den anden Nike legging er helt sort med hvidt Nike logo og hedder Leg-A-See-Logo. Flere af ovennævnte sportsleggings er på tilbud lige nu og kan købes online. Følg linket ved at trykke på billedet og benyt dig af udsalgspriserne lige nu hos webshopsne.

[nggallery id=24 template=dop-wall-grid-gallery]

 

Læderleggings

Intet giver et råt, og på samme tid elegant look, som et par tætsiddende læderleggings. Sorte leggings i ægte læder kan bare noget særligt med rette top og sko til. Med et par skindleggings i ægte læder og med stretch vil du ikke gå ubemærket hen. Skindleggings ses i 2014 hovedsageligt i sort læder, med stretch der giver den perfekte pasform hver gang. Læder leggings er uden tvivl stort i 2014 og koster da også lidt ekstra som det ses ved f.eks. læderjakker. Det kan derfor også godt betale sig at se om efter rabatter og tilbud på læderleggings i ægte skind. Følger du vores udvalgte læder tights og skindleggings herunder vil du også støde på gode udsalgs tilbud. Er man på udkik efter imiteret læder eller imiteret skind leggings så se med under sektionen med shiny leggings eller latex leggings.

[nggallery id=22 template=dop-wall-grid-gallery]

Disse læderleggings er fra henholdsvis Dagmar “Mira”, Gestuz “Noire Leggings” og Samsøe Samsøe “Delta Leggings”

 

Leggings med print

Leggings med print er bestemt også ‘in’ i 2014. Her er leggings med print fra dyr, som leopard og zebra særdeles, populære i år. Leopard leggings fås i utallige mønstre og variationer – fra sort / hvid leopard leggings til dem med skrigende farver og detaljeret print. Ud over leopard leggings ser vi også andre flotte mønstre spille ind, hvad angår leggings med print. Flotte kosmiske farver, som Galaxy leggings, og leggings med printet logo, sammenflettet i skønne variationer. Som noget nyt ses leggings og især dem med print nu også henvendt til mænd! Her ser vi dog kun på dametøj og leggings til kvinder, så dem til mænd, holder vi os fra i denne omgang. Vi har fundet nogle flotte leggings med print, samt et par af de populære med leopard print. Find flere af dem på udsalg og med fordelagtige rabatter ved at trykke på billedet.

[nggallery id=23 template=dop-wall-grid-gallery]

Tryk på billedet og kom til forhandler. Ovenstående leggings med print er fra BamBam, Adidas, Sparkz, ONLY, Estradeur og DrDenim.

 

Shiny leggings

Shiny leggings rammer også moden 2014. Sorte stretch leggings der skinner er da også et sikkert hit til ethvert outfit. De shiny leggings kommer i forskellige materialer far polyester over i latex. Shiny latex leggings ser vi også mange steder. Latex leggings er ofte shiny og det man især kender latex for er den måde at fremhæve ben, hofter og balders facon. Og det bliver rigtig godt når man kombinere leggings og latex. De shiny leggings fås i mange flotte modeller med og uden lynlås og flotte detaljer, der bryder med de skinnende leggings. Vi har fundet 3 par latex leggings og 3 par shiny leggins frem til jer, der alle er flotte og som kan sit hver især. Flere af dem er på tilbud lige nu og det kan benyttes ved at trykke på billedet, hvor du kommer til forhandleren.

[nggallery id=25 template=dop-wall-grid-gallery]

Shiny leggings fra VILA, Minimun og Sisters Point.

 

Korte leggings

Korte leggings fås også fra mange af de store mærker, som bllack noir og Only. Men korte leggings er også perfekte om sommeren, eller hvis man skal være lidt aktiv. De korte leggings fås med mindst lige så mange flotte detaljer og i alverdens former. Skal man til en fest til sommer, eller bare et indendørs arrangement, hvor man ikke har lyst til at have varme bukser på, så er korte leggings flotte, især med de rigtige stiletter til. Vi har fundet 3 par korte leggings til jer, som vi selv kunne finde på at købe hos en af de online forhandlere. Tryk på billedet og find flere af de korte leggings på tilbud lige nu.

[nggallery id=21 template=dop-wall-grid-gallery]

Korte leggings fra Anna Field og ONLY

 

Farvede leggings

Farvede leggings vækker liv i dit outfit. Med er par sølv leggings er der power på!.. eller hvad med et par pink neon leggings denne sommer? Måske grønne leggings mere er dig? – uanset så har vi her samlet leggings i sølv, pink og grøn til jer der er glade for farver og for leggings 🙂

[nggallery id=20 template=dop-wall-grid-gallery]

Farvede leggings fra Estradeur, Versus Versace og B Young.

 

Jeans Leggings

Til sidst en hyldest til Jeans leggings. Jeans leggings er en kombination af jeans og leggings. Leggings buksen er top lækker og stramt siddende og rigtig flot i denim. Er man en af dem der har været i træningcenteret og lavet sine squats, så er et par af disse bukse leggings i denim et must. Med et par denim jeans leggings med stretch, kan man for alvor vise de smukke kurver frem.

[nggallery id=19 template=dop-wall-grid-gallery]

Jeans leggings fra DrDenim og ONLY.

DagensMode.dk er samlings-stedet for unge piger og kvinder der, som os, elsker at følge med i morgen dagens mode. Her på siden serverer vi nye trends for dig og hjælper med at finde frem til gode tilbud inden for Dagens Mode!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *