Skønhedspleje

Lancome Miracle parfume på tilbud nu!

By  | 

Lancome Miracle eau de parfume er en af ​​mine yndlings parfumer. Jeg stødte første gang på Lancome Miracle i form af en gaveprøve for lang tid siden. Jeg er vild med duften, som er meget frisk, delikat og feminin. Jeg er normalt ikke en stor fan af blomster duftene, faktisk så foretrækker jeg normalt frugtagtige dufte, men Lancomes Miracle har bare en smuk elegant duft. Miracle spray fra Lancome edp har top noter af Fresia  og Litchi, som komplimenteres af en base af blomster noter. Den er let nok til at bære på arbejde og alligevel sensuel nok til have på i byen.

Landcome Miracle edp parfume til damer på udsalg

Se Lancome Miracle parfumen her →

Selve flasken er lyserød og kommer i en klassisk form og fås både i 30 ml, 50 ml og 100 ml. Den fås også som shower gel og bodylotion, som begge med fordel kan anvendes inden parfumen sprayes på. Alle herlighederne kan fås som gæveæske til dem heldige. Miracle fra Lancome edp har skaffet mig mange komplimenter, især fra mænd jeg har datet! Miracle har været på markedet i et stykke tid og er en meget populær duft blandt alle aldre. Parfumen ligger ikke i den billige ende, men Lancome Miracle parfumen er i skrivende stund på tilbud hos nicehair.dk,  som kan benyttes ved at følge linket. Jeg håber I syns om min anmeldelse af Miracle fra Lancome, som er en af mine absolut favoritter.

 

Lancome Miracles reklamefilm


Se Lancome Miracle parfumen her →

DagensMode.dk er samlings-stedet for unge piger og kvinder der, som os, elsker at følge med i morgen dagens mode. Her på siden serverer vi nye trends for dig og hjælper med at finde frem til gode tilbud inden for Dagens Mode!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *