Fashion

Jeans guiden 2014 – de hotteste fra PULZ, Cheap Monday, Levis, Diesel, Dr Denim

By  | 

Alle skal simpelthen have mindst ét par jeans. De er den ultimative mix-og-match artikel i tøj, der kan bruges til finere brug, til afslappet brug, og som man kan gå i næsten overalt. Jeg tvivler på, at der findes ret mange mennesker, der ikke har mindst et par jeans, og det perfekte par jeans kan gøre underværker for din figur. Der er også endeløse varianter af jeans, fra dem, der er høje i taljen, eller dem, der er stramme i hoften, eller faconer, der spænder fra boot cut til slim jeans. Der er ikke to par jeans, der er ens, hvilket gør det fristende altid at længes efter at få et par mere. Med jeans kan man næsten slippe afsted med en slags synsbedrag: man kan få det til at se ud, som om man har en større eller mindre bagdel, en mindre talje, eller som om man er højere eller kortere, end man er. Med dette for øje, lad os så gå lige til nogle af de største navne i jeans.
cheap monday jeans i sort slim fit med lapper på knæet

Se alle Cheap Monday jeans her →

Cheap Monday jeans

Man kan altid kende et par Cheap Monday jeans på deres stramme pasform, og mange af dem har også unikke designs. Cheap Monday stræber efter at konkurrere med større mærkenavne, men til mindre priser, hvilket gør dette mærke til en attraktiv mulighed for dem med et strammere budget, som stadig længes efter at have et fantastisk par jeans.

Disse sorte patchwork jeans ser traditionelle og slidte ud, men helt sikkert på den gode måde. Disse slim jeans har bestemt fortjent deres titel ”anden hud”, og sammen med et godt par høje hæle vil disse jeans få dine ben til at se sexede, slanke og kilometerlange ud. Det er ikke et par jeans, man ville sætte sammen med en pjaltetrøje, da man ellers risikerer at se lidt for genbrugsagtig ud. Men hvis du sætter disse jeans sammen med en blomstret eller stilfuld bluse, vil det give en god balance.

Den lyse wash på disse jeans er den perfekte nuance, der klæder et stort udsnit af befolkningen. Det slidte look gør disse slim jeans meget afslappede, men stadig meget moderigtige. Siden de er kortere i benet, er disse jeans fantastiske til en sommeraften med et godt par flade sko eller høje hæle. De hviler behageligt på hofterne i en almindelig højde, så disse jeans vil ikke gå af mode lige med det første. Disse jeans har et ultra moderigtigt look uden den ultra moderigtige pris!
puls jeans beathe straight baggy bukser

Se alle PULZ jeans her →

Pulz jeans

Pulz Jeans er endnu et mærke med godt design. De har et enestående udseende, der helt sikkert vil få alle dine venner til at spørge, hvor du fik dem.

Disse jeans føles som jeans fra de gode gamle dage, men mønstret betyder ikke, at disse jeans ikke er moderne. De tog en gammeldags stil og satte den samme med en moderne facon. Disse slim jeans siger noget, og er det perfekte par at have på, når du gerne vil prøve noget nyt og for en gangs skyld have den mere interessante beklædningsgenstand på som underdel. Der er ingen grund til at prøve at tone disse jeans ned – lad dem bare være sig selv og sæt dem sammen med en neutral top, der ikke tager opmærksomheden fra dine jeans. Disse brune jeans kan blive den mest interessante beklædningsgenstand i din garderobe – det eneste du behøver at gøre er, at gøre dem til dine.

Bare fordi du måske ikke er vild med slim jeans, betyder ikke, at du skal føle dig udenfor, mens slim jeans er i rampelyset. Disse jeans med løsere pasform, der sidder en anelse tættere ved anklen, er en måde, hvorpå du kan vise, at du ikke behøver at følge, hvad alle andre gør, for stadig at se fantastisk ud. Disse jeans har alletiders gadelook, der er uovertruffet til brug hele dagen.

Diesel jeans model SKINZEE - slim fit i rød 2014

Se alle Diesel jeans her →

Diesel jeans

Dette eksklusive italienske tøjfirma henvender sig til yngre mennesker. Denne tøjforretning har indrømmet, at deres butikker bevidst er indrettet, så de er forvirrende for forbrugeren, for at tvinge folk til at interagere med deres salgspersonale. Selv om det virker som en meget lusket måde at sælge deres produkt på, må det alligevel være noget, der virker for dem, i betragtning af, at de stadig anses for at være et meget populært mærke med populært tøj.

De jeans, Diesel sælger, er meget attraktive og godt stylet. De er iøjnefaldende og tilbyder et udvalg af forskellige designs for enhver potentiel kunde.

Dette røde par slim jeans fås også i sort, hvid og blå. Det er en traditionel stil i jeans, men fås i dristige farver, som, hvis man går rigtigt med dem, virkelig kan gøre en forskel. Disse jeans er lavet af 92% bomuld, hvilket gør det muligt for brugeren stadig at være komfortabel, og hvilket lader bukserne tilpasse sig netop din kropsform i stedet for omvendt. Denne sjove farve ville være ideel til forårs-og sommermånederne. Hvis de sættes sammen med en løs hvid top, kan disse jeans med lethed forvandle noget tøj, man lige hurtigt smed sammen, til noget meget moderigtigt. Disse jeans er perfekte som fritidstøj og ville se godt ud med et par sandaler og sandsynligvis med en dejlig, kold drink i hånden.

Hvis du er fan af de stærke farver, men enten ikke er fan af slim jeans eller er på udkig efter noget, der kan bruges i varmere vejr, er dette par shorts måske i stil med, hvad du er på udkig efter. De er en klar blå farve, der stadig er i øjnefaldende og adskillige nuancer væk fra den almindelige blå, der bruges til et typisk par jeans. Disse jeans er behagelige at have på i hoften, og er korte nok til at give dine ben tid nok i solen til at blive dejligt solbrændte, men ikke så korte, at du vil tiltrække dig opmærksomhed, du hellere vil være foruden.

Levis jeans shorts på udsalg

Se alle Levi’s jeans her →

Levi’s jeans

Levi’s er en absolut klassiker. Det amerikanske mærke Levi Strauss & Co har eksisteret siden 1853. Virksomheden er krediteret med at have patenteret ideen med at bruge kobber for at styrke belastningsområderne på jeans, såsom lommehjørner og bunden af gylpen. Siden da er Levis steget til berømmelse og er ikke faldet siden. Levis er stadig uhyrligt populære i dag og er et yderst velkendt navn i enhver husstand.

De jeans, Levis fremstiller, ligner de klassiske par, alle tænker på, når de forestiller sig et par jeans. De har det look, der altid har været populært og aldrig vil gå af mode.

For dem, der ønsker et tætsiddende par jeans uden at gå helt over i slim jeans, ville et par straight legged jeans være lige i øjet. Dette par har et dejligt mørkt udseende, der ville være let at gøre pænt til kontoret eller tone ned til fritidstøj. Disse jeans sidder heller ikke alt for langt ned på hofterne, så du behøver ikke længere at bekymre dig om, hvor langt de vil glide ned, når du sidder ned! Dette er et slidstærkt par jeans, der kan prale af at være meget holdbare. Disse former for jeans er det, jeg ville kalde en bukse-“investering”. De er måske ikke helt billige, men de vil holde længe, de vil se godt med hvilket som helst tøj, du smider sammen, og vigtigst af alt, vil de ikke gå af mode. Du får virkelig noget for pengene med dette par!

Disse jeans shorts i en medium wash ser ud som om, de er et par jeans, der er blevet klippet af og rullet op. Denne afslappede stil er meget populær lige nu, og med god grund. Denne stil i shorts ser godt ud på næsten alle. De sidder komfortabelt på hofterne, og længden af benene er ikke for kort, men ikke lange nok til, at du må bukke under for varmen. Disse shorts er behagelige og nemme at gå i hele dagen. Hvis du ønsker at gøre dem lidt finere, er det nemt at tage en blomstret top og et par kilesko på, men de ville se lige så godt ud med enhver anden top og par sko. Alsidigheden af disse shorts gør dem til et godt køb for alle denne sommer.

jeans 'dr denim' model Plenty Culture i grå

Se alle Dr.Denim jeans her →

Dr. Denim jeans

Dette jeans-mærke er helt anderledes ved det, at dette er et familieejet mærke. De stræber efter at være progressive og utraditionelle i deres design for at skabe friske nye looks, som alle kan nyde. Dr. Denims mål er at udfordre kunden til at have det sjovt.

Udseendet af Dr. Denim jeans er lige som de lovede: det er sjovt. Det er som om hvert par jeans har deres egen personlighed og venter på at blive vist frem. De er måske ikke for dem, der er konservative, hvad mode angår, men er alletiders for de dristige piger, der søger at udtrykke deres eget unikke look

Disse grå jeans, der er høje i taljen, har et sjovt geometrisk mønster, der er helt unikt. Det er ikke helt aparte, men har nok af et sjovt udseende til at vende hoveder og gøre indtryk. Disse jeans kunne sættes sammen med hvilken som helst almindelig top, og ville se fantastiske ud med en mavebluse. Detaljearbejdet på disse jeans er fænomenalt, og dette par ville være godt for dem, der ønsker at fikse et almindeligt par jeans op uden at tage for meget af en risiko.

Hvis du er frygtløs med dit udseende, ville disse sort og blå jeans i leopardmønster være en velkommen tilføjelse til din garderobe. Vildt mønster? Nemlig! Men du kan få det til at virke. Bare husk ikke at matche mønstre med mønstre, så skal det nok gå. Disse jeans ville være en god måde at tiltrække dig opmærksomhed ved en fest eller i byen med vennerne. De er en måde, hvorpå du kan udtrykke, at du ikke er bange for at tage en risiko.

Der er et ubegrænset antal måder at en person kan bære jeans og gennem hver en sæson også. Jeans er fantastiske fordi de ser fabulous ud på alle og enhver og kan virkelig give et udtryk i sig selv eller parret med andet tøj. Jeans har været in lige siden de ramte mainstream moden og deres popularitet går ingen steder lige foreløbig, så du kan lige så godt indstille dig på at fylde garderoben op med tidens jeans i årene der kommer.

DagensMode.dk er samlings-stedet for unge piger og kvinder der, som os, elsker at følge med i morgen dagens mode. Her på siden serverer vi nye trends for dig og hjælper med at finde frem til gode tilbud inden for Dagens Mode!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *