Fashion

Ilse Jacobsen Gummistøvler tilbud til udsalgspriser

By  | 

Gummistøvler fra Ilse Jacobsen er de seneste år blevet en  dille – og med god grund. Med de nyeste designs og stilarter, er gummistøvler ikke bare praktiske, de er også blevet moderigtige. Ilse Jacobsen gummistøvler på tilbud, ser godt ud med næsten hvilket som helst tøj og er virkelig gode at gå med næsten hele året. De skaber en unik stil, der helt sikkert vil skaffe dig opmærksomhed, og før du ved af det, vil alle andre også gå med dem. Der er bare noget besynderligt ønskværdigt over mærkenavnsgummistøvler og en del af det kan have noget at gøre med, at de ikke bare er et par almindelige gamle gummistøvler. Der er en endeløs række af farver og stilarter, der passer til alles behov. Med al dette regnfulde vejr, er moderigtige gummistøvler et uundværligt element, der gør din dag – og dit tøj – meget bedre. Du vil ikke have gennemblødt fødder fra at træde i vandpytter eller fra uventet regn – du vil altid være forberedt. Du behøver ikke at opgive stil for brugervenlighed og komfort, som disse støvler viser. Vi har udpeget en række lækre gummistøvler fra Ilse Jacobsen, som vi syns fortjener et plads i din garderobe.

Tryk på et billede – se støvlerne hos forhandler

Tryk på et billede – se støvlerne hos forhandler

Ilse Jacobsen gummistøvler ej på tilbud med designet

Ilsen støvler varier fra korte til lange med deres cirka 40 cm, og derfor kan næsten ethvert par bukser komfortabelt kommes inden i og stadig se godt ud. Sålen er ret tyk, så det vil endda give dig en lille smule ekstra højde. Foring er tekstil og overstøvlen er lavet af vulkaniseret naturgummi. Disse støvler er også termisk foret, hvilket betyder, at de ville være egnede til brug hele året rundt og dine fødder vil stadig holde sig komfortable og varme. Disse ville se fantastisk ud, enten som en arbejdsstøvle eller endda som del af et grunge-inspireret sæt tøj. Der er et attraktivt læder-tekstur look over dem, der giver dem lige det ekstra pift, der skal til. Disse støvler er godt lavet og holdbare, så du ikke behøver at bekymre dig om, at de pludselig falde fra hinanden. Ilsens gummistøvler følger normale sko størrelser, men ønsker man det, findes der en nem størrelsesguide under linket.

ilse jacobsen neoprene gummistøvle tilbud

Se Ilse Jacobsen støvlen her →

Disse festival gummistøvler er nyeste skud på stammen fra Ilse i 2015. Støvlen er lavet af neoprene og har en sål af gummi. Festival trykket er lavet af refleks og på indersiden er der en lynelås, der gør dem lette at smutte i. De er pt ikke på tilbud, men ser meget behagelige ud – mon de er gode i sne?? – her på bloggen ved vi hvad vi ønsker os til jul!

Den feminine hornbæk støvle

3/4 gummistøvle fra ilse jacobsen tilbud

Se Ilse Jacobsen støvlen her →

Hvis du leder efter et sødt par pigede gummistøvler, bør dette par lyserøde støvler absolut være på din liste over valgmuligheder. Denne farve er smuk og ville tilfredsstille selv den mest feminine af piger. Støvlen går ikke ret langt op, sandsynligvis mindre end halvvejs op skinnebenet for de fleste kvinder, og er derfor en smule mere diskret end en længere stil. Denne støvle ligner dårligt nok en almindelig gummistøvle, hvilket vil være en bonus for dem, der ønsker at tage del i udviklingen uden at hoppe lige i med begge ben. Der er nogle detaljer på siden af støvlen, da teksturen er ikke helt flad – i stedet er der noget relief, der gør designet mere interessant. Støvlens sål er en lidt mere afdæmpet nuance af lyserød med et beige bånd langs toppen for at adskille det hele lidt, hvilket hjælper med sådan en klar farve. Find vinteren 2014/2015 flotte gummistøvler fra Ilse Jacobsen ved at følge linket, er du heldig køre de udsalg på enkelte produkter lige nu.

billig 3/4 støvle på udsalg

Se alle Ilse Jacobsen gummistøvlerne her →

 


 

Den korte army gummistøvle fra Ilsen

lækker fields sko i army grøn

Se Ilse Jacobsen støvlen her →

Hvis vi går kortere igen, ender vi med en støvle som denne dybt grønne gummistøvle i militærstil. Den ligner dårligt nok en gummistøvle overhovedet, og ligner i virkeligheden mere det, den er opkaldt efter: en militærstøvle. Den er udstyret med beige snørebånd, så det næsten ser ud som om, det eneste der adskiller denne fra en rigtig militærstøvle, er materialet. Hvis det var op til mig, ville jeg dog foretrække denne støvle over en almindelig støvle i militærstil. Disse kan se godt ud med mere forskelligt tøj end den gadestil, militærstøvler for kvinder normalt sættes sammen med. Disse ville se søde ud med et par shorts om foråret eller om sommeren, og vil endda være perfekte til efteråret.

Disse støvler er store i størrelsen og har et indvendigt foring af hvidt stof til at holde dine fødder varme. Støvlens gummisål er sort og reducerer derfor den opmærksomhed, man normalt er genstand for med platformssåler, og i stedet lægger folk mærke til selve støvledesignet, som det er meningen. Ligesom den lyserøde støvle, har Ilse Jacobsen tilføjet nogle ekstruderende detaljer for at bryde monotonien af blot at bruge én farve. Følg linket og se Ilse Jacobsen Hornbæk gummistøvlen på tilbud hos forhandleren.

mørke farver ilse Jacobsen gummistøvle

Se alle Ilse Jacobsen gummistøvlerne her →

 


 

Design og rå kamuflage fra Ilse Jacobsen

Fra vinterens magasin 2014 2015

Se Ilse Jacobsen støvlen her →

Den sidste stil støvle, vi vil se på i denne artikel, er et par, der er lidt mere traditionelt i stilen, men utraditionelt i designet. Det er almindelige gummistøvler omkring fødderne, men når du når over anklen bliver det ydre pludselig til tekstil camouflage, der helt bestemt vil falde i god jord med alle udendørskvinderne. Hvad mode angår, gør de sig måske ikke så bemærket, men de er virkelig alsidige på den måde, at de kombinerer det praktiske ved gummistøvler med almindelige støvler og deres oprindelige formål. Snørebåndene sikrer, at du kan få en stram pasform, så du vil ikke komme til at træde ud af støvlen, hvis du tilfældigvis vandring gennem noget klistrer mudder eller andet i underskoven. De ultra-lange skafter på disse store og mellemstore støvler betyder også mere dækning, hvilket er ideelt til udendørs brug. For at gøre dem endnu mere tiltrækkende for naturelskende kvinder, er disse dybt grønne støvler endda termisk foret, hvilket gør enhver ekspedition udendørs hele året rundt komfortabel. Disse støvler er det valg, der får min varmeste anbefaling, hvis du leder efter et par gummistøvler, der vil kunne klare selv de hårdeste vejr uden at gå til en formel vinterstøvle. Til tider fås denne Ilse Jacosen gummistøvle på tilbud i udsalgs perioder.

rabat på gummistøvler

Se alle Ilse Jacobsen gummistøvlerne her →

 


 

Tryk på et billede – se støvlerne hos forhandler

[nggallery id=27 template=dop-wall-grid-gallery]

Tryk på et billede – se støvlerne hos forhandler

Bag om designeren Ilse Jacosen Hornbæk

Bag det efterhånden kendte mærke “Ilse Jacobsen” gemmer sig historien om en drøm, der ikke kunne stoppes og blev til virkelighed i året 1993. Vi er mange der i dag associere brandet Ilse Jacobsen med lækre design regnjakker og skønne gummistøvler med et elegant finish. Design af tøj, sko og accessories  har ikke altid været hendes ambition, oprindeligt studerede hun på universitet og drev senere hen sin egen restaurant. Det var først da hun overtog et sko agency fra en ven der var kørt surt i det, at hun valgte at gå videre og åbne sin egen sko butik i Hornbæk. Hun startede med en lille serie på 10 sko og i dag udkommer hun med flere kollektioner årligt. Hun er iøvrigt meget inspireret af at bo i byen Hornbæk, der ligger ved skønne lange strande. De endeløse hvide strande og naturen omkring Hornbæk er draget med ind i overvejelserne mens design brandet Ilsen Hornbæk er opstået. Mærket er i dag stort og oplever en konstant vækst og interesse. Farverne bliver der leget meget med lige fra lime, pastil, croco, blå, pink, lyserød over i brun, sandfarvet, orange, grå og måske slangeskind. Det feminine og kvaliteten er to varetegn der går igen i designet. Ilse har også lagt navn til spa og beauty produkter samt 3 blomsterbutikker og en luksus spa og kurbad. Ilse Jacobsen sælger i dag fra over 19 lande og har ud over 16 koncept butikker salg mange steder fra. I alle støre byer som København, Århus, Odense, Ålborg, Esbjerg osv. kan hendes sko og støvler købes. Tjek evt. vores flotte guide ud hvor du kan finde de nyeste sandaler 2016 fra Ilse Jacobsen. Hvis du går ind på Ilses facebookside henvises der til sider, hvor man kan se hvordan man bedst vedligeholder og plejer sko og gummistøvler.

 

SE ALLE ILSE JACOBSEN GUMMISTØVLERNE HER →

DagensMode.dk er samlings-stedet for unge piger og kvinder der, som os, elsker at følge med i morgen dagens mode. Her på siden serverer vi nye trends for dig og hjælper med at finde frem til gode tilbud inden for Dagens Mode!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *