Makeup

Helena Rubinstein Mascara

By  | 

Helena Rubinstein mascara er toppen indenfor mascara og giver knald flotte vipper – så det sagt! Helena Rubinstein mascara var de første der i tilbage i 1939 lancerede en vandfaste mascara, så de har en del års produktudvikling på bagen og det viser sig altså i deres skønne produkter.

 

Se alle mascaraerne her → 

 

Helena Rubinstein mascara imponerer!

Med  Helena Rubinstein mascara oplever man hurtigt hvorfor den skiller sig så markant ud fra andre mascaraer på markedet. Her er en mascara der ikke tørrer ud og der er tænkt over sagerne. Børste og børstehoved er metallisk og i intelligent design-kombination med formlen og udformning af hylsteret  kommer der kun mascara på børstehovedet – det gør at der ikke udtværes mascara på kanten som så samler sig, tørrer ud og skubbes ned igen.

Helena Rubinstein mascaraens behagelige konsistens og det metalliske børstehoved gør det let at påføre og at den ikke klumper, men tørrer hurtigt, er endnu en af grundende til at vi er vilde med Helena Rubinsteins mascara. Et andet plus er at den ikke føles stiv og tung når først den er kommet på. Hvad der især er elskværdigt ved denne mascara er dens lange holdbarhed efter påføring- modsat de fleste andre mascaraer, der kun formår at holde ganske få timer, holder Helena Rubinsteins mascara hele dagen og bibeholder separation og fylde af vipperne. Som bonus kommer Helena Rubinsteins mascara i nogle flotte hylstre og der er kræset for detaljerne, med alt fra fine sorte blonder til guld beholdere med påtrykte fjer.

 

Vores vurdering af Helena Rubinstein mascara

Som du garanteret har bemærket er vi vilde med Helena Rubinsteins produkter. Er der slet ikke noget negativt at nævne ved mascaraerne? Jo, prisen – Helena Rubinstein mascaraer koster mere end de fleste, men for en gang skyld må vi sige at det er alle pengene værd. Helena Rubinsteins mascara imponerer fra ydre til indre og kvalitetsmæssigt får man virkelig meget for pengene. Selve mascaraen strækker sig også over længere tid, da størrelsen på hylstrene er store. Har du ikke prøvet en Helena Rubinstein mascara, så ond dig selv at prøve bare en gang, så du selv kan mærke hvilken fornøjelse dette produkt er at eje. Her på Dagensmode.dk har vi udvalgt nogle af de mest solgte mascara fra Helena Rubinstein du bør se nærmere på.

 

Helena Rubinstein Lash Queen Mascara - model Sexy Black på udsalg lige nu

Se Helena Rubinstein mascaraen her →

Helena Rubinstein Lash Queen Mascara Sexy Blacks Sort

Helena Rubinstein Lash Queen Mascara - model Rich Black

Se Helena Rubinstein mascaraen her →

Helena Rubinstein Lash Queen Mascara Waterproof 01 Rich Black

Helena Rubinstein Lash Queen Mascara - model Feather Collection

Se Helena Rubinstein mascaraen her →

Helena Rubinstein Lash Queen Mascara Feather Collection 01 Black

 

Lær mere om Helena Rubinstein mascara

Her er en engelsk anmeldelse af Helena Rubinstein mascara

[standout-css3-button href=”http://dagensmode.dk/helena-rubinstein”]Find alle Helena Rubinstein mascara her →[/standout-css3-button]

DagensMode.dk er samlings-stedet for unge piger og kvinder der, som os, elsker at følge med i morgen dagens mode. Her på siden serverer vi nye trends for dig og hjælper med at finde frem til gode tilbud inden for Dagens Mode!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *