Fashion

Day by Birger et Mikkelsen – fra tasker til kjoler i dansk design

By  | 

Day Birger et Mikkelsen er et verdensomspændende danskejet tøj-brand  , der har hoved konter midt på Kogens Nytorv i Kbh. Firmaet blev grundlagt i 1997 og er vokset til at blive en af Skandinaviens mest succesfulde modemærker.

Day Birger et Mikkelsen  blev til, inspireret af asiatisk skrædderi og kultur fra et årti brugt i Asien. Grundlægger Keld Mikkelsen ønskede at skabe en virksomhed med fokus på et design-drevet produkt med en håndværksmæssig vækkelse – manifesteret i detaljer såsom broderi og beading – fokuseret på moderne dagligdags glamour. Day Birger et Mikkelsen har fysiske butikker i både Odense, Aarhus og København her i DK, men det er især på nettet vi er faldet over gode tilbud og udsalgspriser.

Vi har taget et kik på den succesfulde danske designers sortiment, der er meget oppe i tiden og elsket blandt storbyens bohemer.

 

Se alle Birger et Mikkelsen produkterne her →

 

Day Birger et Mikkelsen jakke

Day Birger et Mikkelsen jakken her er en fed quiltet jakke som ikke går ubemærket hen. Her er en jakke hvor der leger med forskellige mønstre og lige linjer. På denne Day Birger et Mikkelsen jakke går quiltet mønstret igen for og bag samt nederst på ærmerne, mens ærmer langs arme har vandrette syninger. Alle jakkens kanter er ført i sorte lige linjer og bryder dermed både farve og mønster. Fortil er to små lommer med lynlås og i samme stil bag på ærmerne – den sorte snip på lynlåsen går igen foran. Day Birger et Mikkelsen jakken er lavet i 100% polymid og må betegnes som en let jakke vind jakke. Se flere jakker fra Day by Birger et Mikkelsen her under.

Day Birger et Mikkelsen jakker på tilbud

Gå til Birger et Mikkelsen jakken her →

Day Birger et Mikkelsen kjole

Day Birger et Mikkelsen kjolen her hedder Night Mania. En kjole der sidder stramt og fremhæver de feminine former. En flot og sexet cocktail kjole med vandfaldseffekt foran – en feminin Day Birger et Mikkelsen kjole med elegance og stil. Kjolens flotte sølvfarve har en glat og glinsende overflade, der understøtter der sofistikerede look. Den er af 100% Viskose og lettere gennemsigtig flere steder. Et lækkert bud på en aften kjole fra Day by Birger et Mikkelsen.  Se flere kjolen nedenfor.

Day Birger et Mikkelsen Night Mania kjole

Gå til Birger et Mikkelsen kjole her →

Day Birger et Mikkelsen taske

Day Birger et Mikkelsen tasken herunder er en model blandt mange i samme design, som er super hotte for tiden. Denne model i grå med sorte kanter lukkes med lynlås og har inden i en lomme med lynlås, hvor der er plads til mobil og pung. Denne Day Birger et Mikkelsen taske er den perfekte shopping taske! Med sine 54 cm længde og 42 cm højde kan den rumme en god dags tøj shopping. Modellen kaldes Day Gweneth og er lavet i 100% nylon. Denne taske er uden tvivl på ønskelisten hos mange i år. Her på dagensmode.dk har vi set denne taske til kun 349,- og her snakker vi ikke udsalg. Så  for ganske få penge kan denne fede Day Birger et Mikkelsen taske blive fast inventar hjemme hos dig. Se den og flere modeller her under.

Day Birger et Mikkelsen taske på udsalg

Gå til Jeffrey Campbell skoen her →

Lær mere om Day Birger et Mikkelsen

Her er det fra sommer kollektionen 2013 filmet til mode uge i KBH.

DagensMode.dk er samlings-stedet for unge piger og kvinder der, som os, elsker at følge med i morgen dagens mode. Her på siden serverer vi nye trends for dig og hjælper med at finde frem til gode tilbud inden for Dagens Mode!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *