Fashion

Darling S. – nyt svensk design undertøj [HOT]

By  | 

Når vi skal have nyt undertøj gør det ikke noget at det er lidt lækkert og vækker følelsen af luksus i hverdagen – vel? Hvis det gerne må være et kvalitets produkt i sjove farver, der fremhæver det feminine og vækker noget sensuelt og på samme tid legende, så læs endelig videre! Velkommen til Darling S. et nyt og spændende design der begynder at titte frem i Danmark.

Se alle Darling S. produkterne her →

 

Hvem er Darling S.

Firmaet Darling S. er fra Sverige og  blev til i efteråret 2011 inspireret fra en tur til Cannes i Frankrig. En af grundlæggerne af Darling S. er Catharina, som i firmaet bærer titlen “Creative Director”. Catharina har mange års erfaring fra tøjbranchen og er med-skaber af designene hos Darling S.

Det er en sjov lille historie der ligger bag navnet og “S’et” i Darling S. samt årstallet 1910 i deres logo. En slægtning af Catharina hed Sigrid og blev kald moster Siggan. Hun levede fra 1910 til 2008 og blev 98 år gammel og frem til slut var hun en smuk, velklædt og enestående person, der levede et spændende liv – en person som minder Darling S. om den målgruppe de har valgt af fokusere på. Som de skriver på deres hjemmeside: “Selvstændige, livsglade og smukke kvinder, der går op i deres udseende og køber lingeri for sin egen skyld og velbefindende”. Sådan!

Marylin Bh sæt på egen krop

Jeg var så heldig at få fingrene i Darling S. Marylin Bh sættet (se med længere nede) som jeg er super glad for! Den rosa farve er rigtigt fin og det er ikke bare et glamourøst design, Marylin Bh sættet er også meget behageligt at have på og har en god pasform – bredden på Bh-stropperne er behagelige og man oplever ikke at de på ubehagelig vis  gnider og skærer sig ind i huden. Alt I alt syns jeg Bh’en er flot og behagelig at have på – og den gør sit job – giver god kavalergang , og intet falder ud! 🙂 Jeg havde den på til kursus i sidste uge og den opførte sig perfekt – ingen stropper falder ned eller nogen form for funktionsfejl og den var stadig rar at bære i slutningen af ​​en meget lang dag, hvilket ikke er noget man kan sige om alle Bh’er. I samme boldgade klarede trusserne jobbet, de var bare rare at have på. Jeg elsker godt undertøj også selv om tøjet udenpå ikke alle dage er lige trendsættende, er det lækkert at bære noget fantastisk inden under! Her på bloggen har vi fundet noget tøj fra Darling S. vi syns du skal se:

Darling S. Marylin Super Push Up BH og trusser

Se Darling S. Madonna sættet her →

Darling S. – Madonna Super Push Up

Madonna modellen er en super push up Bh, der med de vatterede skåle samt bøjlen, gør dine bryster hele 2 skåle større! Her i sort og i en model med fint sølvmønster, begge med en dekorativ sølvring, der samler Madonna Bh’en på midten og giver en flot dyb udskæring. Stropperne er justerbare og Bh’en har 2 samlespænder bagpå til justering. Madonna push up Bh’en giver en god fylde fortil og med den dybe udskæring er den god sammen med åbne kjoler mv. Madonna Super Push Up er fremstillet af 19% lycra og 81% nylon samt på indersiden 100% polyester. En rigtig stilren og sexet push up Bh til en fair pris.

Darling S. Madonna Push Up Bra Panty on model

Se Darling S. Marylin Push Up sættet her →

Darling S. – Marylin Push Up Bra and Panty

Marylin modellen er et samlet sæt undertøj, der består af push up Bh samt hipster. Marylin Bh’en er med vatterede skåle samt bøjle. Flot rosa farve med dobbelte justerbare stropper fortil og dobbelt justerbar spænde på ryggen. Fine sløjfer på stropperne af den tofarvede Bh der går igen på trussen. Trussen består af en lækker hipster, der er foret med bomuld på indersiden og som har scrunch bagtil. Marylin push up Bh giver en medium push up effekt fortil. Et sødt og sexet Bh-sæt i flotte farver, fremstillet af 13% lycra samt 87% nylon. Læs også om sommerens hotteste push up bikini, der giver flot push up effekt til bikinien.

Darling S. 3 Pakke Banana G-strenge
Se Darling S. 3 Pack Banana Strings her →

Darling S. 3 Pack Banana Strings

Har du prøvet at være i tvivl om du havde trusser på!?
Darling S. laver også lækre g-stringe, der er sømløse og af nylon og spandex. Darling S. Banana Pants føles lette mod huden og man bemærker stort set ikke man har dem på. Gode til hverdag også gode til træning. Utroligt behagelige g-strenge i 3 farver og med logo langs den smidige elastik. Fremstillet af 8% spandex og 92% nylon.

3 hurtige Bh-tips

  • Støt dig ikke til stropperne

Understøttelsen af ​​din Bh skal komme fra båndet og ikke fra stropperne. Hvis du har dybe mærker i din hud fra stropperne, når du tager din Bh af, kan det være et tegn på at båndet er for løst. Det skal være båndet der giver støtten og ikke stropperne.

 

  • Brug altid den løseste klips først gang

Den første gang du tager en Bh i brug, er det strammeste den nogensinde kommer til at være. Husk på at hvis båndet føles tilpas fra start,  vil det med garanti ikke forblive på den måde – så vær sikker på kun at bruge den anden og tredje klips som båndet bør strammes op.

 

  • Vask Bh’en med omhu

Er du glad for din Bh så vask den i hånden. Find en god sæbe til håndvask og vask den i koldt vand og lad den ligge i blød 10 min så deodorant og svedrester let kan gnubbes af. Hæng den derefter til tørre. Det er alt.

Lær mere om Darling S.

Se den svenske reklame fra Darling S.

Se alle Darling S. produkterne her →

 

Bonus info om Darling S.

Darling S. har en fysisk butik i Emporia i Malmø. Ud over undertøj sælger de også bikinier og andet tilbehør, nat kjoler og  som noget nyt sælger de også deres egen vin. Vinen hedder My Darling og fås i typerne Carbernet Rosé, Shiraz & Chenin Blanc. My Darling vinene kan købes hos udvalgte forhandlere, der blandt andet kan findes på deres hjemmeside. Er man interesseret i alt følge med i nyheder og få gode tilbud fra Darling S. er de også at finde på Facebook – find deres firma side her. På Facebook-siden kan man også finde mange flere model billeder af deres tøj og komme med bag kulisserne.
Vi håber at I har nydt indlægget og husk gerne at kommentere og spørg løs, hvis I har spørgsmål.

DagensMode.dk er samlings-stedet for unge piger og kvinder der, som os, elsker at følge med i morgen dagens mode. Her på siden serverer vi nye trends for dig og hjælper med at finde frem til gode tilbud inden for Dagens Mode!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *