Fashion

Damesko guiden 2014 – Sko fra TOMS, Rieker, Vans, Converse og Vagabond

By  | 

Jeg har massevis af sko. Uanset hvor jeg vender mig hen, er der sko – sko i entréen, sko i skabet, sko i soveværelset … og det bedste ved det hele er, at jeg aldrig bliver træt af dem. Det allerdejligste ved sko er, at de virkelig kan sætte prikken over i’et, når man skal klædes på. Ethvert sæt tøj kan gøres finere med et par høje hæle eller gøres mere dagligdags med en gummisko eller skater-type sko. De er det perfekte tilbehør, der kan gøre hele forskellen. Det er vigtigt at vælge den rigtige sko, men du vil næppe nogensinde gå helt forkert (okay, så længe du ikke går med sneakers og kjole sammen). Jeg har aldrig mødt en kvinde, som ikke kan blive fristet af et dejligt par sko, eller en kvinde, der ikke får det bedre med sig selv, når hun får det perfekte nye par sko.

Converse sko 'all star' 2014 chuck taylor på udsalg med print

Se alle Converse skoene her →

Converse sko 2014

Alle har enten ejet et par Converse sko i deres liv, eller også har de ønsket sig et par, og grunden til dette er enkel: de er afslappede, komfortable og har et fantastisk og let genkendeligt design. Dette amerikanske mærke startede som en gummi-virksomhed, der primært fremstillede sneakers og støvler, men dette ændrede sig, da de opdagede basketball. Deres mest populære og genkendelige sko – Converse Chuck Taylor All-Star sneaker’en – repræsenterede basketball, og Converse mente, at deres skomærke kom til at symbolisere selve spillet. Virksomhedens mål er at være populær i alle samfundslag, og de ønsker ikke bare at henvende sig til en enkelt gruppe.

Med variationen i stilarter ville det være fjollet bare at vælge hvilket som helst kedelige par sko. Mønstrene på siden af Converse skoene er varierede og sjove. Converse har en tyk sål, men ikke så tyk, at den er utiltrækkende. Denne Converse sko, der har en overdel af stof, har et dristigt design, der gør den populær hos dem med gadestil. På grund af deres fladere og bredere facon, ville disse Converse sko være gode for dem med bredere fødder og lade dem gå rundt i større komfort. Find dem billigt lige nu – følg linket ved billedet og kom til butikken.

Dette Converse All Start, lilla-og-lyserøde par high-tops er endnu et funky design. Disse sko vil garanteret gøre indtryk og give dig opmærksomhed. Hvis du søger efter fodtøj, der kan definere din individuelle stil på et øjeblik, er de lige sagen for dig. Mens de ikke ville passe til enhver, er de en frisk forandring fra de almindelige hverdagssko, man ser. Med sider, der foldes lidt ned, ser denne sko slidt ud lige fra skoæsken, hvilket giver den et klassisk og street look, altsammen på samme tid. Man skal bare undgå at have disse Converse sko på til andet spraglet tøj, ellers kan man gøre for meget indtryk. Der sælges mange Converse sko i 2014 især modellen Converse All Star OX har været populær. Find dem ved at trykke på billedet og kom til forhandleren, der også har Converse læder sko og andre spændende modeller på tilbud.

TOMS sko model sandal i pink med læder og striber dansk forhandler

Se alle TOMS skoene →

TOMS sko 2014

Hvis du ønsker at købe sko og gøre en lille forskel i verden, kunne et par TOMS sko være lige præcis, hvad du har brug for. Dette firma, der er baseret ud af Californien, USA, har forpligtet sig til at købe et par sko, til børn i nød, for hvert par sko, der sælges. Du får et par sko – et barn i nød får et par sko – alle vinder! Disse yderst behagelige sko fra TOMS, kan normalt genkendes på deres tøffel-agtige design. TOMS har givet over 10 millioner par sko til børn i nød siden 2006.

Dette lilla par TOMS sko er den perfekte kombination af komfort og stil. Den smukke lilla farve er en vidunderlig forårs- eller sommerfarve. Med det hæklede blomsterdesign giver denne sko dig optimal ventilation, som vil være nyttigt i de varme sommerdage. Skoen er lukket i tåen, så din fod ikke er helt ubeskyttet. Den har det klassiske tøffel look, som gør den slidstærk og let at gå i, foruden at de er hurtige at tage af og tage på igen.  TOMS sko forhandles nu også i Danmark – tryk på linket ved billedet for at komme til forhandler.

TOMS har også sko, der er anderledes end den almindelige tøffelstil, såsom dette par brune og mønstrede sandaler. Disse sandaler er søde, friske, og har en sjov boheme vibe. Disse TOMS sko 2014 ville være velkomne stort set overalt. Mønstret findes ikke kun på skoens sål, men fortsætter på hælen. Stoffet giver et ekstra struktureret lag, så du ikke ender med at glide rundt i skoen. Det lyserøde og brune passer ret godt til hinanden, og giver dig sammen med stroppernes design et godt par sandaler, som du uden tvivl vil tage af og på hele sommeren. Hvem har brug for et kedeligt par irriterende flip flops, når du kan få noget meget mere smart og velpassende? Tryk på linket og find TOMS sko hos Footway, der har mange gode tilbud for tiden.

Vans sko 2014 damesko på tilbud i grå med læder

Se alle VANS skoene her →

Vans sko 2014

Vans er et uundværligt mærke i enhver kvindes garderobe. De er gode at gå i, afslappede, og er de typiske sko, man lige hurtigt stiger i, når man skal ud. Bag dette mærke står et amerikansk firma, grundlagt i 1966, som er forankret i ungdomskulturen, og det er blevet et velkendt navn i enhver husstand. Virksomheden Vans har også en aktiv interesse i miljøet – de bestræber sig på at reducere deres økologiske fodaftryk ved at reducere deres energi og affald. Vans inkorporerer genanvendte og miljøvenlige materialer i deres produkter, hvilket er perfekt for den miljøbevidste forbruger.

Alle Vans skoene har en let genkendelig tyk sål, som næsten enhver er bekendt med.

Skoene spænder fra almindelige farver til livlige mønstre, så alle har mulighed for at finde noget, der falder i deres smag. En lysegrå Vans sko ville være perfekt til daglig, for eksempel med jeans og en t-shirt. Disse Vans sko 2014, der er lette og behagelige at have på rundt i byen, er alletiders til at gå med uafbrudt uden at få ømme fødder. Stoffet er solidt og holdbart og den grå farve kan sagtens kamuflere snavs. Den brune tunge, hæl og snørebånd tilføjer et moderigtigt strejf. Disse sko ville være velegnede til skolebrug, til at løbe ærinder i byen, på en afslappet arbejdsplads, eller når man skal i byen med vennerne. Køb disse Vans sko på lige nu hos online butikken Zalando hvor de kører med tilbud på flere Vans sko. Følg linket under billedet.

I den anden ende af spektret er dristigt designede high-tops, som er ideelle for kvinden med en modesans, der er lige på kanten, og som godt kan lide at lade sit tøj tale for sig. Disse mørkeblå Vans tekstilsko med gult imiteret læder har en usædvanlig farvekombination, der virkelig fanger øjet. Illustrationen på siderne af skoen giver dem et klassisk og originalt udseende. Ved at kombinere disse Vans sko med et par stramme jeans vil du utvivlsomt tiltrække dig opmærksomhed og vise din autentiske stil. Zalando er forhandler af denne sko med flere og holder udsalg PT. Tryk på linket ved billedet for at se mere.

Vagabond sko 2014 model pumps med kilehøl i sort læder

Se alle Vagabond taskerne her →

Vagabond sko 2014

Vagabond er et svensk skofirma, der leverer neutrale, men effektive sko til enhver lejlighed. Firmaet, som er grundlagt sidst i 60’erne, er nået langt siden de dage, hvor de kun solgte herresko. De sælger nu sko til begge køn og lædervarer til over 25 lande rundt omkring i verden. De har gjort det til deres opgave at levere de flotteste sko, der ikke blot ser godt ud, men udtrykker en harmoni mellem design og komfort for dine sko behov i hverdagen.

Fra flade sko til støvler til alt ind imellem, har Vagabond en original stil, der har noget at tilbyde enhver kunde.

De flade sko, der fremstilles af Vagabond er attraktive og fås i et udvalg af designs. Det par, vi har her, fås i gråt, orange og sort. Det grå par giver dig en dagligs, neutral flad sko, der kan matches med hvilket som helst sæt tøj fra kjoler til jeans. Med lædersåler og en blanding af læder og stof på indersiden, danner dette par Vagabond sko et solidt grundlag for at komme igennem dagen i komfort og stil. Disse Vagabond sko ville være alletiders at have på i skole eller endda til at undervise klassen. Den patchwork-agtige tå ligner den klassiske lærerindestil, der i høj grad er populær nu om dage anno 2014. Køb disse Vagabond dame sko og mange flere lige nu, mens der er udsalg. Følg linket under billedet og køb dem online på tilbud i dag.

Hvis du er ude efter at tilføje lidt højde, men stadig se professionel ud, ville disse sorte kilesko ,fra Vagabond, i læder helt sikkert være noget for dig. Dette par sko lægger 9 cm ekstra til din højde, nok til at gøre dine ben længere uden at være så høje, at du falder over dine fødder! Disse elegante Vagabond sko ville være perfekte til sommertøjet 2014 og kan sagtens gå fra arbejdet til aftenbrug uden nogen problemer. Den lukkede tå betyder, at denne sko er fremragende til brug hele året, hvilket gør den til en dejlig alsidig sko. Find disse Vagabond støvler til damer til fordelagtige priser hos Zalando lige nu. Tryk på billedet og kom til forhandler. Se også vores store guide om sandaler 2016 hvor vi omtaler Vagabonds nyeste sandaler.

Rieker sko model biker støvlette i blå med lynlås 2014

Se alle Rieker skoene her →

Rieker sko 2014

Rieker, som blev grundlagt i Tyskland i 1874, har altid været kendt for deres fodtøjs høje kvalitet. Virksomheden lægger vægt på kvalitet, og de er stolte af fire nøglekomponenter: den minimale vægt, støddæmpning, ”reflexibility” (det, de kalder ”følelsen af at gå barfodet”) og rummelighed. De stræber efter at leve op til de nyeste modetrends og samtidig bibeholde deres ry for holdbare sko.

Alle Rieker sko ligner hinanden, især ved, at sålerne er buede i stedet for flade for at bevare fodens naturlige form. De tilbyder et stort udvalg af sko fra sandaler til støvler.

Disse søde high-tops Rieker sko har et markant anderledes look end andre mærker, der sælger high-tops. De har et street look, men formår stadig at have en mere formel følelse. Den beige farve er neutral, hvilket er perfekt til mix-matching med masser af forskelligt tøj, og stilen og lynlåsen langs siden tilføjer interesse og en fin detalje. Rieker skoen, er på ydersiden af læder, hvilket gør skoen langvarig og holdbar. Disse Rieker sko er den perfekte tilføjelse til alt dit afslappede tøj. Find Rieker skoene billigt online – klik på linket ved billedet.

Disse blå Rieker cowboystøvler i blå imiteret læder (som også fås i beige) ville være en velkommen tilføjelse til enhver garderobe. Netop disse blå Rieker sko anno 2014 har noget specielt over sig. Den falmede blå, kileagtige hæl er ideel til efterårssæsonen. Disse Rieker støvler ville være et smukt islæt med en flagrende nederdel eller et par stramme jeans. Hælen er konservativ nok til at gå med næsten overalt og i lange perioder. Låsen på bagsiden af støvlen tillader brugeren at gøre støvleskaftet enten lavere eller højere afhængig af tøj eller stemning. Det tilføjer også lidt detaljer til en ellers ret neutral støvle. Men behøver ikke at tage til Tyskland for at købe et par nye Rieker sko, de forhandles nemlig online til outlet priser! Tryk på linket ved billedet, der finder du utallige Rieker sko og flere af dem på tilbud lige nu.

Hver designer har deres egne designs og mønstre, men de har alle en ting til fælles, de har alle så mange variationer at enhver vil kunne finde hvad de kan lide imellem de mange par. Casual, fancy eller til arbejdet – enhver kvinde har brug for, hvert fald, få par til hver lejlighed for at holde det friskt og spændende. Sko giver kvinder mulighed for at udtrykke sig på en kreativ måde og kan styrke ens selvsikkerhed, så næste gang nogen siger at du måske har for mange par sko, så gå ud og køb nogle flere. Man kan  ALDRIG få for mange sko.

 

Tips til køb af sko

Mange af ovennævnte sko forhandles i fysiske butikker i danske større byer som København, Århus, Ålborg, Odense, Esbjerg osv. Ofte er der store besparelser at hente hvis man køber sine sko hos en online forhandler på nettet. Og hos mange af netbutikkerne kan du sende skoene tilbage helt gratis, hvis de ikke passer dig.

Pas på udenlandske hjemmesider med falske kopier

Man kan falde over udenlandske hjemmesider der sælger designer sko billigt, alt for billigt. De findes i England, Tyskland, Italien, Frankrig, UK, USA, Prag ja selv i Kina kan man købe danske kopi varer. Min anbefaling er at man holder sig fra det og kun køber hos danske netshops, som man kender.

Designerne bag skoene

Læs mere om designerne bag nogle af ovennævnte sko:

TOMS hjemmeside

Converse hjemmeside

Rieker hjemmeside

DagensMode.dk er samlings-stedet for unge piger og kvinder der, som os, elsker at følge med i morgen dagens mode. Her på siden serverer vi nye trends for dig og hjælper med at finde frem til gode tilbud inden for Dagens Mode!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *