Fashion

Bikinier 2015 – Se årets bikini mode

By  | 

Jeg kunne skrive tykke bøger om grundene til, at man skal gå med bikini. Sådan som du ser ud i en bikini, burde være argument nok i sig selv, men er du nogensinde hoppet i svømmebassinet i en badedragt blot for at opdage, at du lige pludselig skal på toilettet? Jeg håber, du morer dig godt med at bruge de næste ti minutter på at trække badedragten ned af kroppen, og du kan godt glemme alt om at få den på igen uden det helt store hyr – held og lykke med det! Hvad med at give resten af kroppen lidt sol? Vi er dækket af tøj på alle årets andre tidspunkter, resten af vores hud fortjener vel også at se lidt lys! Det vigtigste af det hele er dog, at det er drønhedt udenfor. Hvorfor ville du ikke gå i så lidt tøj som overhovedet muligt?

Tryk på billedet – se sommerens bikinier

bikini fra 2015 billigt badetøj

Se alle bikinierne her →

Når vi ser på den danske bikini 2015 er det på mode med mønstrede og farverige temaer, der minder os om palmer, sol strand og det maritime look, som f.eks. Hot Atonomy fra Nelly. Online er udvalget kæmpe i år!

Bikini moden anno 2015

Overraskende nok har bikinimoden ikke forandret sig ret meget i årenes løb. Der er visse områder i verden, hvor bikinistilen er lidt mere afslørende end andre steder, men den to-delte stil har ikke ændret sig meget i årenes løb. Her på det seneste (i omkring de sidste 10 år) er stilen på bikinier virkelig begyndt at forandre sig og udvikle sig. Du kan finde mange flere overdele, der går lige henover brystet i modsætning til den V-stil, de altid har været kendt for. Her i sommer er er trenden kommet endnu længere væk fra den traditionelle stil. Designere er virkelig begyndt at udvide repertoiret med de forskellige typer stropper, de kan lave. Vi har set underdele der har flere stropper henover hofterne. Andre overdele har mere stof henover brystet, med masser af forskellige individuelle stropper, der tilsammen laver et enestående design, hvor man stadig kan se huden. Sidste år så vi meget med kvaster, der hang fra både over- og underdelene af bikinier, men den stil er gået i sig selv igen, og vi er begyndt at se mange flere stropper.

Tryk på billedet – se sommerens bikinier

sommer bikini blå og sort med stropper og striber udsalg

Se alle bikinierne her →

 Push-up bikinier med en brasiliansk underdel har de senere år været en trend blandt unge kvinder i Sydamerika og har bredt sig til Europa. I danmark er tendensen også at underdelen fylder mindre bagtil.

Flot badetøj – bikinien skal klæde dig

Du skal altid huske at vælge noget, der er behageligt. Det vil være lettere for dig at have selvtillid, hvilket aldrig får dig til at se bedre ud, når du har det godt i dit tøj. Hvad med nogle tips til, når du har bikini på? Måske vil det hjælpe dig med at finde det helt perfekte badetøj for din krop denne sæson.

Tryk på billedet – se sommerens bikinier

billig pushup bikinier sommeren 2015

Se alle bikinierne her →

Først på sommeren kan sidste års bikini-modeller købes billigt til udsalgspriser mange steder online.

5 sommer tips til strandturen

Sådan her “shiner” du dig gennem sommerens strandture. Læs vores 5 bikini sommer tips her.

Find a bikini, der passer dig godt.

Uanset, om du har bredere hofter og en mindre barm eller timeglasfigur, er der en bikini derude, der vil se fantastisk ud på dig. Du har bare ikke fundet den endnu – men du skal ikke give op! Vi ved alle, at selv, når vi er ude for at købe almindeligt tøj, er det, at det ikke ser godt up på bøjlen ikke ensbetydende med, at det ikke ser godt ud på kroppen. Man er nødt til at prøve tingene på!

Sæt prikken over i’et.

Bare fordi du har en bikini på, betyder det ikke, at du er klar til at tage til poolen eller stranden. Gør dit tøj gennemført med et godt par solbriller, et håndklæde og en hat. Du vil selvfølgelig have din strandtaske med, hvor du har alle nødvendighederne – solbeskyttelse, en bog, din telefon, solcreme, osv.

Hav selvtillid

Der er ikke noget, der oser af skønhed, som selvtillid. Alle ser på den måde, andre fremturer på, og jo større selvtillid, de har, jo mere tiltrukket er folk som regel af dem. Selv, hvis du ikke synes, du har meget selvtillid, kan du altid lade som om. Det bedste råd, jeg nogensinde har fået om selvtillid – du skal fokusere på de ting, der gør, at du har det godt med dig selv.

Døm ikke andre kvinder

Dette har også med selvtillid at gøre. Hvis du fordriver tiden med at se på andre kvinder og tænke nej, hun burde godt nok ikke gå rundt i den, så lad være. Lige med det samme. Der kommer aldrig noget godt af at dømme andre, og vi siger generelt negative ting om folk for selv at få det bedre. Lad mig fortælle dig en hemmelighed – det virker ikke. Du vil stadig føle dig lige så usikker, som du var, før du var modbydelig. Som jeg sagde før, skal du i stedet fokusere på de ting, du kan lide ved din krop. Måske har du lækre hofter (det har jeg i hvert fald selv), er en flot buste. Hvad med dine lår? Jeg vil vædde med de er tonede og slanke. Hold disse ting i fokus og hold op med at bekymre dig om, hvordan alle andre ser ud

Pas på kroppen

Der er ingen, der er interesseret i at blive set så godt som nøgen, når de ikke har passet på kroppen, det får man det kun dårligt med sig selv af. Spis ordentligt, få motion og barber dig. Det er på høje tid, du skiller dig af med det irriterende hår på benene, der har gemt sig under cowboybukserne hele vinteren. Kom masser af barberskum på og sig farvel! Glem ikke at motionere jævnligt (Jeg ved godt, det er lettere sagt end gjort, men tro mig, du vil elske dig selv for det). Spis altid sundt, ikke bare for dit fysiske udseendes skyld, men også for helbredets. Du skal ikke være bange for at hoppe af vognen engang imellem, men lad være med at gå for vidt.

Så, gør dig selv en tjeneste, denne bikinisæson – find den rigtige bikini, hav selvtillid og pas godt på dig selv. Og husk at hvis du købe bikini i år så se vores guide om sandaler 2016 i dag.

 

Bikini tips verden rundt

Årets farver går lige fra rød, grøn, hvid, blå, gul, lilla, brun, mørk, lys, guld, sølv, sort, stribet, blomstret. Der er ingen grænser.

Følg årets bikini mode på pinterest her

Sådan er årets badetøjs mode i Miami i år

DagensMode.dk er samlings-stedet for unge piger og kvinder der, som os, elsker at følge med i morgen dagens mode. Her på siden serverer vi nye trends for dig og hjælper med at finde frem til gode tilbud inden for Dagens Mode!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *