Smykker

BeChristensen armbånd – samer serien

By  | 

BeChristensen armbånd har sin oprindelse i originalt dansk design og er ret så hot for tiden! Stjernen bag er Christine Friis Jakobsen på blot 23 år. Christine, der til dagligt studerer på KEA, har tidligere designet solbriller til sin egen webshop. Med en del større ambitioner er det blevet til “Samisk by Christine Friis Jakobsen” med brandet BeChristensen. BeChristensen er især blevet kendt på sine samer armbånd, der kombinerer gamle håndværksmæssige traditioner og råvarer fra samerne med moderne tekstiler i et unikt design. Armbåndne er håndlavede og benytter sig at noget så blæret som rensdyrlæder og tintråd med sølv i, som kombineres og flettes i de fedeste mønstre. Denne eksklusive måde BeChristensen armbånd produceres på stopper ikke her – i en række modeller er der indflettet perler med ind i mønstret og få udvalgte laves sågar med diamanter og 18 karat guldtråd. Efter samme gamle principper laves knapperne der holder BeChristensen armbåndet sammen af rensdyrhorn. Er det lige specielt eller hvad? I Lapland hvor rensdyrene lever bliver dens horn samlet ind og forarbejdes til knapper. Dette princip er bæredygtigt, da rensdyrene en gang om året i naturen smider hornene fra sig hvor de efterfølgende samles de ind.

Se alle BeChristensen armbåndne her →

 

BeChristensen armbånd – elegance og personlighed

BeChristensen har formået at nytænke og udforme en kollektion der har sin helt egen personlighed. Ud over armbånd laver de også andre smykker som øreringe, fingerringe, halskæder med vedhæng med mere. Samer armbåndet gør sig godt til rigtig mange outfits og udstråler noget coolness og klasse på samme tid femininitet. Et outfit kunne være en Day Birger et Mikkelsen kjole. Her på Dagensmode.dk har vi set nærmere på en række BeChristensen armbånd fra Samer serien.

BeChristensen samer armbånd – model Maria

Dette BeChristensen armbånd er 70mm bredt. Et meget feminint armbånd med sølvkugler og afslutningsvis i sort læder og en rensdyrhorn knap. I denne model er der lagt vægt på fletningen af den fine tin/sølv tråd med en kant af perler. Et super fint armbånd fra Samer serien håndlavet af normadefolket fra Lapland. Husk Samer armbåndende også kan kombinere, at have flere på ser super skønt ud sammen – så ønsk dig endelig nogle stykker til næste fødselsdag;)
BeChristensen armbånd model Maria --> find tilbud på siden

Gå til BeChristensen armbåndet her →

 

BeChristensen samer armbånd – model Boda

Denne model er 9.5mm bred og på en base af sort rensdyr læder. På basen er udført en smuk dobbeltflet af fin tin/sølv tråd og sort læder med den karakteristiske rensdyrknap i enden. Modellen  er rigtig fin, hvor sølvtråden er flettet sammen med læderet efter gamle Samer traditioner. Et læderarmbånd til damer, der i den grad er feminint og råt på damme tid. Et billigt og meget in armbånd af lækker kvalitet. Perfekt til et sort stykke tøj og en tynd sølv halskæde.
BeChristensen armbånd model Boda --> find forhandler og tilbud

Gå til BeChristensen armbåndet her →

 

BeChristensen samer armbånd – model Ulrika

BeChristensen armbånd er 9.3mm og basen er af sort læder. Langs basen er før en flot fletning der kombinerer tin/sølv tråd, læder og perler. Afslutningsvis med rendsdyrknap. En model fra Samer serien der igen formår at blande det led rå materiale med sølv og perler i et flot spændende mønster. Jeg kan se mig selv i et sort stykke tøj med en tynd sølvhalskæde og øreringe med perler i og selvfølgelig dette flotte armbånd til at samle det hele. Tak til Christine Friis Jakobsen for det flotte design.
BeChristensen armbånd model Ulrika --> udsalg hos forhandler

Gå til BeChristensen armbåndet her →

 

Mange butikker i storbyer som København, Århus og Odense forhandler Bechristensens samer armbånd classic og andre smykker som ure og øreringe.
Men jeg synes man finder det største sortiment i halskæder, armbånd, øreringefingerringe og ure online hos webshopsne. Her kan man som som regel få de fleste produkter lige fra modellerne og variationerne: Sif, Linn, Carine, Karma, Vincenza, Mio, Hella, Barcka, Bagladdy, classic, classic 2, classic mini – ja de fleste af Behcristensens jewellery collections online og til tider er der gode tilbud med fordelagtige priser. Her kan man også finde modeller, der er gode til mænd, fine vedhæng, fingerringe og måske falde over et lagersalg.

BeChristensen halskæder, øreringe, fingerringe og vedhæng

BeChristensen er mere end bare samer armbånd, de laver også halskæder med fine vædhæng i sølv og guld og med diamanter. I samme stil som samer armbådne laver BeChristensen også fingerringe (se billedet under) i lader og med sølvtråd. BeChristensen laver også de fineste øreringe, tjek de små søde hjerte øreringe neden under og tryk på billedet for at komme til webshoppen. De er alle i skrivende stund på tilbud og kan fås til en billig pris netop nu.

OBS: Tryk på billedet for at gå til forhandler

[nggallery id=8 template=dop-wall-grid-gallery]

Lær mere om BeChristensen armbånd

Her fra nogle af de mere eksklusive kollektioner solgt fra Australien

[standout-css3-button href=”http://dagensmode.dk/BeChristensen”]Find alle BeChristensen produkterne her ?[/standout-css3-button]

 

Alt vejr er smykke vejr

Ligesom årstiderne ændre sig vil dine smykke valg ændre sig med dem. At finde smykker uanset vejret kan være svært og dyrt. Heldigvis kan man finde frem til de rette smykker,  uanset hvor varmt eller koldt vejret er. Vi kender alle smykker kan bæres uanset vejret , men alligevel ønsker man at bære smykker, der er passende for den aktuelle sæson. I løbet af vinteren tilrådes det ikke at bære tykke smykker som fx. armbånd eller lange halskæder de vil let blive viklet ind i det varme vintertøj og mases ud. Smykker er beregnet til at blive set, så i løbet af vinteren kan man med fordel bære tynde halskæder og armbånd. Disse smykkevalg er lette nok til at bære under sin frakke og når du så tager den af, vil du afsløre dine smukke smykker. Også dingle øreringe er perfekte til vinter og kan ses uanset hvor tildækket du er. Om sommeren så bær prangende og farverige smykker og skab et udfordrende friskt look. I efteråret så vælg mørkere toner, der supplerer årstiden. Læs mere om BeChristensen.

DagensMode.dk er samlings-stedet for unge piger og kvinder der, som os, elsker at følge med i morgen dagens mode. Her på siden serverer vi nye trends for dig og hjælper med at finde frem til gode tilbud inden for Dagens Mode!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *