Skønhedspleje

Baby Lips Maybelline lip balm – har udgivet sin læbepomade serie i DK

By  | 

Baby Lips Maybelline er fremme med det nyeste inden for læbepomade. Få de lækreste baby-bløde læber med de nye Baby Lips Moisturizing Lip Balm! Med Maybellines helt ny formel holdes læberne fugtige og kysseklar i 8 timer ad gangen. Efter kun en uges brug er læberne som nye igen eller rettere som silke bløde “Baby Lips”.

Baby Lips føres i flere forskellige versioner, alle med hver deres karakteristiske farve, duft og smags variation. Vi har fremhævet nogle populære varianter her på siden.

 

Se alle BABY LIPS produkterne her →

 

Baby Lips – Cherry Me

Er en forfriskende rød læbepomade med E-vitamin og Aloe Vera, som har en dæmpet smag af kirsebær. Du oplever hurtigt hvordan den gør dine læber langt blødere end normalt, samtidig efterlader den læberne med en skøn duft af kirsebær og en rødlig farve på læberne. Baby Lips Cherry Me er en populær model, der med kirsebær smagen sætter ekstra krydderi på kyssene og gør læberne lækre imødekommende.

Baby Lips Cherry Me - ny læbepomade med kirsebær

Se BABY LIPS – Cherry Me her

Baby Lips Electro Fierce ‘n’ Tangy

Denne funky model indeholder E-vitamin og Sheabutter, som er den optimale pleje for dine læber gennem hele dagen. Den byder på en sommerfrisk duft af lime og citron og giver en let gul farve, som henleder tankerne på en hot sommerdag. Baby Lips Electro Fierce ‘n’ Tangy er fin til dem der kan li’ effekten af en let lipglos og samtidig vil sikre sig at læberne får den bedste pleje.

Baby Lips Fierce n Tangy - en læbepomade med citrus

Se BABY LIPS – Electro Fierce ‘n’ Tangy her

Baby Lips Electro Berry Bomb

Denne super skønne “bær bombe” indeholder E-vitamin og Sheabutter. Ud over en skøn følelse af bløde velplejede læber tilfører denne lilla variation duft og smag af jordbær og hindbær! Hvem elsker ikke denne sommerlige duft! Den lilla farve giver et fint finish til læberne, som en lipglos og som resten i denne fantasiske serie fra Maybelline tilfører den utroligt meget fugt og giver dig bløde læber som en baby.

Baby Lips Electro Berry Bomb - ny læbepomade med bærsmag

Se BABY LIPS – Electro Berry Bomb her

Baby Lips fås også i DK i et utal af variationer

Ja, Maybellines Baby Lips fås i mange flere varianter – man kan faktisk have en ny på hver dag i ugen.

OBS: Tryk på billed for at se produktet hos forhandler

[nggallery id=6 template=dop-wall-grid-gallery]

Den lyseblå hedder Baby Lips Quenched og beskytter samtidig mod solen med en faktor 20 i. Perfekt supplement til strandturen. Der er udsalg på dem for tiden – se evt. linket under billederne.

Den gule med lilla skrift hedder Baby Lips Peppermint og har ligesom den lyseblå også en beskyttende effekt mod solen med en solfaktor 20, samtidig har den en let smag af pebermynte. Dejlig forfriskende og på tilbud lige nu.

Den lyseblå med lilla skrift bliver kaldt Grape Vine og er ligeledes med en solfaktor 20. Den kommer med en mild smag af vindrue. Skøn frugtig duft. Baby Lips kan bl.a. fås i Matas men er på tilbud for tiden hos billigvoks.dk og kan fås i skrivende stund fra kun 49 kr.

Electro Pink Shock har Maybelline valgt at kalde den sorte Baby Lips med pink skrift. Denne model er med E vitamin og sheabutter også stiften en stærk pink farve. Den dufter af hindbær og kirsebær – lækkert ik? Set på tilbud.

Electro Minty Sheer hedder læbepomaden i sort og grøn. Den er også med E vitamin og sheabutter. Denne variants karakter er mint og eucalyptus – meget friskt! Også er der gode tilbud på dem, har set dem billigst i shoppen hos billigvoks.dk .

Baby Lips Electro Oh! Orange! hedder den sorte med orange tryk. Denne Baby Lips dk kommer med en skøn duft af appelsin! oh oh!

Baby Lips Pink Punch er den rødlige med gule bogstaver. Den er med aloe vera samt E vitamin. Find billige priser på dem fra 49 kr. se under billederne for at komme til rette Maybelline shop.

Se alle BABY LIPS produkterne her →

Den populære Lilla og lyserøde Baby Lips Peach Kiss fra Maybelline har aloe vera & E vitamin samt en let smag af fersken. Who wants a kiss!

Strike A Rose fra Baby Lips dk med E vitamin og sheabutter har en duft af rose. Det er den sorte og lyserøde. Køb den hvis du også elsker duften af roser!

Baby Lips og Dr. Rescue serien fra Maybelline

I Baby Lips serien Dr Rescue er læbepomaderne hvide og grønne uden på og fås bl.a. i variationerne Just Peachy, Too Cool, Pink Me Up, Sorbet, Coral crave 4,4g. Køber man disse får man lidt mere for pengene. Dr Rescue serien fra Maybelline Baby Lips skulle efter sigende have en redende effekt på skadede læber af forskellig art.

OBSTryk på billed for at se produktet hos forhandler

[nggallery id=7 template=dop-wall-grid-gallery]

Dr Rescue lip balm fra Baby Lips har en nedkølende effekt og hjælper hurtigt ødelagte læber med at komme sig og blive bløde og fugtige igen.

OBSTryk på billed for at se produktet hos forhandler

Se en anmeldese, hvor Baby Lips bliver påført læberne i youtube klippet

Baby Lips har også lavet en limited edition du kan læse mere om hos Maybelline

 

DagensMode.dk er samlings-stedet for unge piger og kvinder der, som os, elsker at følge med i morgen dagens mode. Her på siden serverer vi nye trends for dig og hjælper med at finde frem til gode tilbud inden for Dagens Mode!

4 Comments

 1. Linda Knudsen

  April 18, 2014 at 3:40 am

  Jeg er vild med Baby Lips resultatet har kunne ses og føles lyn hurtigt. Min favorit er den med cherry eelsker bare duften. Den her læbepomade har gjort meget for mine læber og jeg har 4 forskellige allerede jeg skifter efter humør, den næste jeg skal ha bliver Pink Chok!! 😉

 2. Dagens Mode

  May 6, 2014 at 6:36 am

  Hej Linda,

  Tak for din kommentar! Baby Lips Cherry Me er også lækker, den har jeg selv i arsenalet 😀 …ud over Quenched, Electro Pink Shock og Peach Kiss så er jeg rigtig glad for den nye “Dr Rescue” “Too Cool” som jeg har haft med på ferie og var rigtig god i den hårde sol, der kan være syd på. Baby Lips serien er mine favorit læbeposmader og jeg vil have samlet mig hele serien som i filmen oven over 🙂 – god dag

 3. Katrine

  February 4, 2015 at 4:16 pm

  Hvor kan man købe alle de der (feks. Strike A Rose osv..)?

  • Dagens Mode

   February 4, 2015 at 7:28 pm

   Hej Katrine

   Hvis du trykker på linket hvor der står “Se alle BABY LIPS produkterne her”, så kommer du til siden, hvor du kan købe produkterne. Du kan evt. bruge den funktion hvor man trykker “ctrl” + “f” også Fx skriver “Rose” så vil du finde den Baby Lips der hedder Strike A Rose osv. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *