Fashion

20 hotte nederdele sommeren 2014

By  | 

Så blev det endelig sol og sommer og det betyder denne sæsons nederdele skal findes! Hvilken fantastisk tid. Sommeren 2014 byder på massere af skønne nederdele. Det bliver sjovt at lufte stængerne i år. Vi snakker nederdele med høj talje og seler i et 50’er look, til slisker der overlapper i skønne farver, og i stor stil dyreprint er at finde, sommeren 2014. Nederdele med print af slankeskind, leopard og zebra er ikke til at komme uden om i år og fedt ser det også ud. Her på Dagens Mode ser vi i dag på sommertrenden inden for nederdele, hvoraf en del af dem denne gang, er af den korte slags. Vi skal se på en lang række lækre sommer modeller – ja hele 20 nederdele har vi fundet til jer! Nederdelene strækker sig prismæssigt fra den billige ende og et stykke deropad, men fælles for alle er at de er brand hotte denne sommer 2014. Værsgo’

Leopard- og zebraprint rykker

Også derfor har vi fundet hele 9 skønne modeller med dyreprint til jer. Og som man ser, er det vidt forskelligt, hvordan der er leget med mønster på print, stil og form af nederdelene.

[nggallery id=2 template=dop-wall-grid-gallery]

Den første i galleriet er en Noisy May’ nederdel og modellen hedder “Leopard mini skirt”. Titlen sider det godt, en lårkort nederdel med leopard mønster i sort og gylden. Nederdelen er elastisk closefit. Noisy May nederdelen ligger i den billige ende og er på tilbud i skrivende stund til kun 143,75,- Tilbudet kan benyttes online ved at trykke på billedet af nederdelen.

Den anden nederdel i galleriet er fra Just Female’ og bliver kaldt Ella. En nederdel i denim, med knap og lynelås fortil samt lommer både fortil og bagpå. Just Female nederdelen med dyreprint koster i skrivende stund 399,75,- og forhandler kan findes ved tryk på billedet.

Ninja skirt fra ‘Modström’ er den tredje nederdel vi har fundet frem til jer. En nederdel der går ned til knæene og som leger med leopard mønstret. En stram nederdel med elastik i taljen, som følger kroppens facon. Prisen er i skrivende stund 399,75,- – køb denne flotte designer kjole vær klar til sommeren 2014s fester. Tryk på billedet for at komme til online forhandler.

Den fjerde nederdel er fra Vila’ og hedder Only Zebrana Skirt. En kort zebra stribet sommer nederdel i i sort og hvid med elastik i taljen. Nederdelen følger kroppens facon med det moderne flotte zebra mønster, der med med en simpelt top er en casualt sommer sæt. Only Zebra Skirt fra Vila ligger i den billige ende til kun 149,75 og det er uden at være på tilbud.

Nr. fem i rækken er en nederdel fra Stylepit’. En flot, moderne sort og hvid zebra stribet nederdel. Nederdelen følger kroppens facon og snævre ind forneden over knæet, hvor stoffet folder ind over hinanden. Stilen med soffer der lukker ind over hinanden og kan draperes på forskelligt vis, ses på flere nederdele sommeren 2014. Lige nu kan der spares 100,- så den fås på tilbud til kun 149,75 kr. Køb Stylepit nederdelen online, ved at klikke på billedet.

Billed seks er en nederdel fra Vero Moda’ model Safari nw Short Skirt. Denne model er gråmeleret med leopard mønster fortil. Foran er også lomme med lynelås og langs den elastiske talje kan man stramme nederdelen til med en snor, der snøres fortil. Nedelen kan købes til 279,75 kr online – tryk på billedet for at komme til forhandleren.

På den syvne plads har vi fundet en nederdel fra Outfitters Nation’ modellen hedder Barny. En løst siddende mode-nederdel der lynes op bagpå. Nederdelen fra Outfitters Nation kommer i en grå farve med leopard mønster – et let sommer skirt, perfekt til et simpelt sommer sæt eller til grill festen. Et flot skirt der passer om du er ung eller gravid, til fest eller hverdag. Lige fås den med en besparelse på 150 kr. så nederdelen på tilbud kommer helt ned og koste 99,75 kr. Find forhandleren med dette tilbud online, ved at følge billedet i galleriet.

Den ottende nederdel kommer fra Black Secret’ og går ved navnet Hilary. En semi lang designer nederdel der går ned til knæene. Det flotte leopard mønster kommer i sort og guld og ender delen følger kroppens faconer. En meget flot og smagfuld nederdel, der lynes i bagpå. Lige nu kan der spares hele 300kr på denne Black Secret nederel, så den havner på kun 299,75 på tilbud. Skal du ud en aften og skal festen måske fortsætte bagefter, så gør Black Secret nederdelen er perfect base til et elegant sommer sæt 2014. Benyt tilbudet ved at klikke på billedet, hvor den sælges via webshoppen til nedsat pris lige nu.

Den niende og sidste med dyreprint vi har fundet til jer er en paillet nederdel fra Iron Fist’ kaldet Water Cat mini skirt. En flot og charmerende stram nederdel med blå-grønne, lilla og sorte pailletter kombineret i et leopard mønster. Et skønt design der lige nu er sat ned med 250 kr. på tilbud og udsalgsprisen kommer ned på sølle 249,75,- for denne skønne sommer nederdel. Se flere billeder og forhandler ved at trykke på billedet.

Brand varme sommer nederdele 2014

Nu hvor vi har talt nederdele med print – lad os så se lidt på de mange variationer og legende tiltag 2014 byder på. De næste ni nederdele vi har fundet varierer en del i pris, længde og stil og er et godt bredt bud på nogle af sommerens mode trends 2014. [nggallery id=4 template=dop-wall-grid-gallery]

Den første vi skal se på er fra Only Digital’ model Sequins Skirt. En kort, stram nederdel med flotte pailletter i sort, gylden og lilla. Nederdelen er foret og med elastik i taljen. Denne moderne nederdel kan blive din for 239,- og webshoppen kan findes ved tryk på billedet.

Den anden nederdel er fra M BY M’ model Quizze Skirt. En elegant, tætsiddende, sort nederdel med drapering og elastik ved livet. Nederdelen har overlapnings effekt, som er populært denne sommer. Nederdelen fra M BY M kan købes for 249 kr og du kan komme til forhandler ved at følge på billedet.

Tredje nederdel er fra  Cheap Monday’ og bliver kaldt Enormous Skirt. En klassisk nederdel i denim anno 2014 med bælte stropper og lommer samt knapper og lynlås foran. Nederdelen fra Cheap Monday koster pt. 429 kr og kan købes online ved tryk på billedet.

Nr. 4 er fra ‘RUT&CIRCLE’ og modellen hedder Blanche Seq Skirt. En semi løs paillet nederdel i lyserød med elastik ved taljen, der er foret. Find den lige nu online til 259 kr. – klik på billedet for at finde forhandler og meget mere info.

Som nummer 5 er en nederdel fra ‘NLY TREND’ kaldet Minifrill Skirt. En sommerlet nederdel i hvid med flæsekant og elastik om taljen – nederdelen er foret og lavet af polyester. NLY TREND nederdelen kan blive dit sommerhit til kun 229 kr. Se billedet og find online forhandler.

Den 6. er fra ‘Vila’ og kaldes Piel Maxi Sweat Skirt. En lang, lige, maxi nederdel med lommer fortil i sort og hvide striber og elastik i taljen. ‘Vila’ nederdelen koster kun 199 kr. Find den ved tryk på billedet.

Den syvende nederdel du skal se er fra ‘GLAMOROUS’ et Full Midi Skirt. Denne blåmønstrede midi nederdel er bredere for neden, med folder ved taljen. Den lukkes bagtil med en lynlås der er skjul i samme stil som lommerne på siderne. Denne moderigtige sommer nederdel fra Glamorous koster kun 249 kr og forhandler, samt film og billeder kan findes ved tryk på billedet i galleriet.

Nr. 8 kommer fra Vero Moda’ – Dust Skater Skirt. En elegant nederdel i lyserød, som også kan fås som sæt, med tilhørende top. Overflade mønster, elastik i taljen og med folder. Lige nu kun billige 279,-. Find forhandler og se andre knald gode mode tilbud ved at følge billedet.

Den niende og sidste i denne omgang er en simpel tubenededel fra ‘KIDNEYKAREN’. En elastisk, kort nederdel i blå og hvide striber som også kan bruges som tubetop. Pris lige nu 229 kr. Online forhandler kan findes ved at følge billed.

To med læder fra eliten

Det var 18 nederdele og vi har lovet jer kære læsere 20 styk! De sidste to er fra top designerne ‘GESTUZ’ og ‘DAY BIRGER ET MIKKELSEN’. Blandt toppen er læder i år bestemt også populært at kreere nederdele i, så dem skal vi også lige have et kik på til sidst. [nggallery id=5 template=dop-wall-grid-gallery]

Den første er fra ‘GESTUZ’ og hedder Stinna Skirt MS. En moderne nederdel i læder-look med lynlås fortil. Med en tilbuds pris på 1040 kr. er der lige nu 260 kr. at spare. Find ud af mere om nederdelen ved at følge billedet.

Den anden er fra danske ‘DAY BIRGER ET MIKKELSEN’ og hedder Day Camp. Læderlook med 2 lynlåse fortil, der kan lyne det forreste stykke i ternet brodering helt af. Smart og unikt design af DAY BIRGER ET MIKKELSEN. Nederdelen kan købe lige nu til 1695 kr. For handler kan findes ved at trykke på billedet.

Spørgsmål og kommentarer

Værsgo’ kære læsere! Vores bud på 20 nederdele der er brand varme denne sommer. Har i spørgsmål eller kommentarer er i altid velkommen til at spørge neden under.  I kan også læse mere om nogle af de nævne designere her: BIRGER ET MIKKELSEN Cheap Monday GLAMOROUS

DagensMode.dk er samlings-stedet for unge piger og kvinder der, som os, elsker at følge med i morgen dagens mode. Her på siden serverer vi nye trends for dig og hjælper med at finde frem til gode tilbud inden for Dagens Mode!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *